![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
valla bu sistemde israr edebilecegini dusunmuyorum dunya futbolunda hucum defansdan defans hucumdan baslar biz ne yaptik bu mac dikkatinizi cektimi hatta bundan onceki maclardada 7 8 kisiyle ceza sahasi cevresine dolusuyoruz karambolden pozisyon ariyoruz tek birtek bilincli atak yok bu futbolu oynayacak santroforda yok idda ediyorum nobrenin basina soyle uzun boylu bi adami baglasinlar birak pozisyonu atak yapabilecegimizi zannetmiyorum olmaz olmayacak rakiplerden birtanesi bile ise yaramiyor allahtan bu seneki tek sampiyonluk umudum rakiplerimiz yoksa biz kendimiz olabilecegimizi dusunmuyorum bu sistemle onlarda kendini toparlarsa biraz zor sampiyonluk yine bu sezon adam 5 mac kaybetmis hala aramizdaki puan farki 5 yarin kaybetsek adamlar kazansa aradaki fark 2 ve sonra kadi koye gidecegiz bilemiyorum allah bu isin sonunu hayir etsin boyle sampiyonluklardan nefret ediyorum rakiplerim iyiyken aldigim 1 sampiyonlugu rakiplerim kotuyken alacagim 5 sampiyonluga degismem ama bizim oyle yada bu krizden cikmamiz icin once sampiyonluga ihtiyacimiz var sonrada bu beceriksiz yonetimi yollamaya ondan sonra onumuzun acilacagi kesin bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() bu arada bu 3lü savunma bana nostalji yaptırıor. Ahh nerde o eski günler. Abi izliorum böyle takımlarda orta saha kavramı yok. Defans ve hücüm. Alan savunması diye bir kavramda yok. Bir iki kere üzülmezi topuzu takip ederken gördüm hemde sağ kanadımızda. Valla iyi nostalji oldu... ![]() ![]() Konu burki8686 tarafından (02-11-2008 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |