![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet tello da olmasa lider özelliği taşıyacak takımı sırtlayacak oyuncu kalmayacak delgado işini yapmayınca tello fazladan yapmak zorunda kaldı ve çok iyi yapıyor o görevi bilmiyorum bu delgado hayranlığı arada bir attığı güzel gollerden mi ama ben artık gözlerimizin açılma zamanı geldi delgado beşiktaşa artı hiçbişey kazandırmadı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 10 milyon Delgadoya vereceklerde bizde satmayacaz !! gözleri kapalı satsınlar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado gitmemeli. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | delgadonun 3-4 milyon euroya hemen satılması lazım çok sakatlanıyor bir artısı yok.takım o varken 10 kişi oynuyor gibi zaten ortasahamız tekniği iyi olan oyunu kurabilien bir yapıya sahip bunu tello çok rahat yapıyor sağ açığa ve göbeğe ernstin yanına bi adam alınmalı delgado satılmalı aldığı parada çok fazla
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgado suan hicleri oynadigi icin sene sonunda güzel bir teklif gelirse satilsin derim ben, ama eger ki baselde oynadigi gibi oynamaya bir baslasa isler ozaman farkli olur ne yazik ki isik görmüyorum ![]()
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aynen abi...5 veren çıkarsa hemen satalım...Onu da verirler mi bilmiyorum, ama Rus kulüpleri verir, 10 bile verirler belki, başka bi takımın 5'den daha fazla bi rakam önereceğini sanmıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Delgado iyi adam..Yetenek olarak onun gibisi yok Türkiye de..Ancak rayına oturtamadı bi türlü..Az uz değil 3.senesi bu..Hala patlama bekliyoz..Çok bekleriz.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgadonun olusu bile bize cok mac kazandirdi.. Ilk hafta oynanan Antalyaspor maci.. Kupadaki Ankaraspor maci veya Hacettepe maci.. Bircok mac daha var ama aklima gelmiyor suan..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kariyer olarak da daha iyi bir isim alınacaksa yerine hemen satılmalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |