![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | _Blackseagless_ Ağzına sağlık kardeşim. Hepimizin şiddeti buradan senin gibi kınamasını beklerdim. Bazı çirkin görüntüleri delikanlılık diye sunanlar terim karmaşası yaşıyor diye düşünüyorum. Biz sağduyulu davranmamışızki polisten sağduyu bekliyoruz. Oradaki masum insanların zarar görmemesi için polise oradaki her taraftar muhtemel şiddet potansiyeli görünür. Olaylar bu kadar hızlı gelişirken polisten ah dur gidip şu taraftarlarla medenice konuşayım gibi bir tavır kimse beklenmesin. Lütfen Beşiktaşlılığını kimse kimsenin sorgulamasın arkadaşlar. Bana göre şiddeti destekleyen ve bunu kendimizi ezdirmeyiz sloganı altında yapanlar Beşiktaş a ve Beşiktaş sempatisine zarar veriyor. Teşekkürler. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yakarizzzzz istambulu da yakarizzzzzzzzz besiktas dusmanlarina kapak olsun
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bjk li taraftarlara suçlu diyemem çünkü bu olay günler öncesinden planlanan bir olaydı önlem alsalardı polisler bu şekilde son bulmaması gerekirdi yazık
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu polislere diyarbakirdan bahsedelim biraz ....orasini bilmiyorlar gailba hadi kocum orda o tekmeyi atsana ....boyle eziyet gorulmedi
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence %10 oranla biraz suc bizde ama %90 polisindir. O olayların olmasının en büyük sorumlusu polisler. Ne gerek var orda kalabalıgı dagıtmanın hem gelmişsin İnönüye kadar. Rakip mi var ki karşında olay cıkmasını önlüceksin. Cok güzel bir foto yakalamışlar 3 polis bir Beşiktaş lı kardeşimizi almışlar 4. de ona bi güzel Allah ne verdiyse KAFASINA tekme atıyor bumu polislik bu mu korumak adam etkisiz zaten. Pkk lılar gösteri yaparlar bunları onlara karşı kullanmazlar gelirler bize kaldırırlar joplarını biber gazlarını. Yakışır sana Yakışır sana çevik kuvvet yakışır sana PKK lıya insan hakları BEŞİKTAŞ ' a indir Jopları.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ya tekin arkadaşım kardeşim cnm bilmiyorum polislerle ne alıp veremediğin var ama körükörüne bişey savunduğunun farkında değilsin olayları siyasete çevşrme onlara ne deniyosa onu yapıyorlar bir kaç polis bunu yapdı diye sana genelleme yapdırmm ksura bakma polisde dğilim pois çocuğuda değilim sadece bu ülkenin huzurunu güvenliini ne şekildeolursa olsun koruyanlara bnlar söyletmem yok ölürse dönüp bakmam filan sana allah korusun bişey olsa il kim koşar kim müdahale eder biliyormusun bu kadar bencil düşünme
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
benım polılseler alıp veremedıgım yokkk suana kadar polısten bır jop yemıs degılımmmm benım arkdasıım da polısss ...... benım taraftarımın canını acıtan benım canımıda acıtmıs olurrrrr burda bencılllık yapmıyorummm polıslerın bjk taraftarına nasıl bvaktıgında cokk ıyıde bılıyroummm ve sozumunda arkasındayımmmmm .... benım guvenlıgımı saglamasına gerek yok ben kendımı o yolla savunmasını bılırım gıdp orda artsılık yapmanınn geregı de yokkk
__________________ T3QİN | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gazi mahellesinde PKK yandaslarini seyreden polis Carsiya tekme tokat girdi!! PKK yandaslari heryeri savas alanina cevirsin siz seyredin, sadece takimini desteklemeye gelen taraftarlara sanki PKKlilar gibi agiz burun girin!! Cerrah istifaaaa !!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burada yazılan çizilen ve bazı toy üyelerin yaptığı yorumlara çok üzüldüm. Beyler uzaktan atıp tutmayın. Orada dün Beşiktaş diye bağırırken kafasına biber gazı yiyen gözü, götü, ağzı, burnu, genzi yanan bizlerdik, üzerine tanzikli su sıkılan bizlerdik, bazı arkadaşlarımızda uçan tekmeler yumruklar yedi. Oysa ki biz Beşiktaşın sahibi olarak şampiyonluk yolundaki takımıza bir şölen yaşatmak için oradaydık. Yukarıda alkole, şova, yol kesmeye dair ahkam kesen aşırılığa kaçıldığını söyleyen arkadaşlarıma soruyorum... Liverpool, Milan finali istanbulda oynanalı çok zaman geçmedi. Liverpoollular Taksimde tüm gündüz eğlenirken sokaklarda meydanlarda hayvanlar gibi adam başı 8er 10ar 20şer 100er şişe bira için terör estiriken yollarda sarhoş ve ayyaş bir şekilde gezerken taşkınlıklar yaparken emniyet güçleri neredeydi... Dün orada Beşiktaş taraftarına yapılan muamele, türkiyede PKK lılara yapılmıyor. Merak etmeyin ben bu lafları sadece burada yazmıyorum, dün yanımda olan arkadaşlar bu sözleri polislerin suratına karşı söylediğimi gayet iyi bilirler. Malesef dün Beşiktaş ve Beşiktaş taraftarının bir terörist örgüt ve grup ile aynı muameleye tabi tutulduğunu gördük. Hatta dediğim gibi teröristlere bile böyle muamele edilmiyor. Ve lütfen bilgisayarı ve televizyonu başında olayları takip edip kendi küçük beyinleri içinde bir şey canlandırdığını sanan zavallı insanlar dünkü olaylar hakkında yorum yapmasınlar. Dün biz oradaydık, başkası değil. Önce bilgi ve görgü sahibi olun sonra yorum yapın. Biz orda Beşiktaş uğruna joplara biber gazlarına tanzikli sulara göğüs gererken evinde bahçesinde keyif çatanların tek bir kelime söylemeye hakkı yoktur. Ve merak etmeyin bu belki ilk oldu ama son da olmayacak, alkolse alkol şiddetse şiddet meşaleyse meşale. Burası Beşiktaş Alayına Gider.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Konu SahEmre tarafından (06-04-2009 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |