![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siz orda yaşananları görmediniz, küçücük çocukların Beşiktaş beşiktaş diye bağırırken perişan hale geldiklerini görmediniz. kadınların ne hale düştüğünü görmediniz, binlerce beşiktaşlının beşiktaş idye bağırırken üzerine bombalar atıldığını görmediniz, bu ülkede biji pkk apo diye bağıran insanlar gösterilerini rahat rahat yapabiliyorlar. Dün bizim için felaket bir gündü ağzımız burnumuz parçalanacak derecede yandı ve bazı arkadaşlarımızın kafaları kırıldı kaburga kemikleri kırıldı kan revan içinde kaldılar, polis otobüslerine alınıp işkence görenler dayak yiyenler var uçan tekme yiyenler var. Televizyon başından izleyipte taraftar bazı şeyleri abartmış diye yorum yapanlara tahammülüm olamaz. Yorum yapmak yazı yazmak çok kolay, hiç kimse yılmayacak haftaya ondna sonraki hafta bursa fener vs bilmemne maölarında çok daha büyüğünü yapıyoruz ve gerekirse çatışma da çıkıcak, ben veya bir başkası beşiktaş diye bağırarak öldüğü zaman da birileri tv karşısında sıcak evinde olayları izleyip rahat rahat taraftar yine abarttı diye yazıları yazabilir.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buyrun Peygamber Efendimiz Hz. Obama hazretlerinin gelişiyle kapanan yolların listesidir. Sefaköyden D-100 Güneye Katılım, K.Çekmece D-100 İstikametinden Florya Ayrımı, Florya Kavşağından Şükrü Balcı Polis Okulu İstikameti, Florya Kavşağından D-100 Güneye Katılım, Basın Ekspres Yolundan AHL İstikameti ve D-100 Güney Katılım, Florya Plakçı Işıklardan Askeri Havalimanı İstikameti, Askeri Havalimanı Kavşağından Sivil Havalimanı Kavşağı İstikameti, Atatürk Havalimanı A-B-C Kapılarından Çıkışlar, CNR Fuar Merkezinden Çıkışlar, AHL Kavşağından Esentepe Balmumcu Ayrımına Kadar D-100 (E-5) Güneye Katılım Noktalarının Tamamı, 1. Boğaziçi Köprüsü'nden Beşiktaş İstikameti, Zincirlikuyu'dan Balmumcu, Barbaros Bulvarı ve Beşiktaş Meydana Kadar Bütün Cadde ve Sokaklar, Yıldızposta Caddesi'nden Balmumcu İstikameti, Serencebey'den ve Yıldız Işıklardan Conrad İstikameti, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Önünden Dolmabahçe ve Conrad Otel İstikametine Olan Cadde ve Sokaklar, Conrad Otelden Galata Köprüsü İstikametine; Barbaros Bulvarı, Beşiktaş Caddesi, Çırağan Caddesi Dolmabahçe Caddesi Meclisi Mebusan Caddesi ve Kemeraltı Caddesi ve Bu Caddelere Çıkan Sokak ve Caddeler, Mete Kavşağı ve Süzer Plaza Önünden Dolmabahçe Meydana İnişler, Tophane-i Amire Binası Çevresindeki Cadde ve Sokaklar, Perşembe Pazarı-Tersane Caddesine Unkapanı Köprüsü ve Şişhane İstikametlerinden İnişler, Şişhane Bankalar Caddesi, Unkapanı Köprüsü'nden Gülhane Altkapı İstikametine Olan Cadde ve Sokaklar Gülhane Tramvay Durağı ve Beyazıt Meydan'dan Sultanahmet-Ayasofya Meydan İstikametine Olan Cadde ve Sokaklar, Ayasofya Meydan ve Sultanahmet Meydanı ile Buralara Çıkan Cadde ve Sokaklar, Sirkeci Meydandan Askeri Havalimanı Kavşağa Kadar Sahil Kennedy Caddesine Çıkan Tüm Cadde ve Sokaklar, K.Çekmece D-100 Güney Yoldan Havalimanı İstikameti Bir saatliğine bir tane yol kapatmışız çok mu bu sevince bu şova bunu bu ülkenin insanına çok görenlere yazıklar olsun benim paramla verdiğim vergi ile evine ekmek götüren polisin bebesine de haram olsun. Ben bu ülkede yaşıyorum Türk Vatandaşıyım Şırnakta askerlik yaptım, vergimi veriyorum, sevdiğim takımı desteklemeye gittiğimde kafama bomba yiyorum joplanıyorum dayak yiyorum ve hatta belkide yarın öldürülücem, o zaman bir örgüt kurup gidip dağa mı çıkmak lazım... Veya bu sevda uğruna şehirlerde suikastlar mi düzenlemek lazım, polisleri mi öldürmek lazım... NE lazım bu insanları bu hale getiren bu kişileri mi ortadan kaldırmak lazım. Biz bu yolda artık ölmeyi de göze aldık, savaşsa savaş çıkıcak artık. Ben gözümü kararttım dünü yaşadıktan sonra.
![]() |
![]() | #63 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kardeşim sen beğenmiyorsun diye doğru bildiğimizden vaz geçecek değiliz , bizlerde olayların video görüntülerini izlerken kahrolduk çok üzüldük o kargaşa ve olayları yakıştıramadık ne taraftarımıza ne de Türk polisine . Şiddet nereden ve kimden gelirse gelsin tepki göstermeye devam edeceğiz . Evet meşale şov abartılmış ve tadında bırakılmamış sonucunda polisin fazla sert müdahalesi ile tatsız olaylar olmuş . Burada ne polislerin yaptığı tasvip edilir ne de elinde alkol şişe ve kutuları ile polise saldıranların yaptıkları tasvip edilir arada olan maç izlemeye gelen masum çocuk , yaşlılara ve gençlere olmuştur . İnşallah bu son olur bir daha böyle istenmeyen olaylar yaşanmaz .Bizim polisi felan savunduğumuz yok sadece yanlışın tek taraflı olmadığını söylüyoruz . polis çok hatalı orası muhakkak lakin asla taraftar kardeşlerimizde komple suçsuz değil . taraftarın yolun ortasında ne işi vardı , alkol alan arkadaşlara neden dikkat edilmedi . Yani organizasyonda da hatalar vardı . Taraftar yola taşmak yerinde kaldırımda kalsa kaldırımda meşaleleri yaksa hiç bişey olmazdı . söylesene emre kardeşim takım maça geç kalsa veya çıkamasa hükmen malup olsa ne olacaktı , hakem taraftarın eğlencesinin bitmesini bekler mi . emre kardeşim bir forum yöneticisi olarak üyelere küçük beyinli demeniz hakaret etmeniz çok ayıptır yakışmamıştır bizlere özür borçlusunuz . Konu _Blackseagless_ tarafından (06-04-2009 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #64 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes her konuda fikir ve bilgi sahibi olamaz. Ben bu forumdaki her konuya yorum yazmıyorum bildiğim bilmediğim bir sürü konu var, herkes bildiği gördüğü konuda yorum yaparsa sorun kalmaz. Kimseden özür dileyecek değilim, lütfen beni şikayet edin ve gereken yapılsın.
![]() |
![]() | #65 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konu gereksız tartısmalara yol acıp kendı kendımızı kırmaya basladıgımızdan kapatılmıstır. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |