![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Biz futbol takimiyiz ne isimiz var: Var Misin Yok Musunda!! Avrupada duysular epey gulerler. Boyle seyler sadece bizim ulkede olur zaten!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Var ya bugun fb'nin yenilmesini çok istiyorum ... kiyamet kopar : taraftarlar ve takim arasi bozulur ... ne isiniz var sizin programda adam gibi top oynayin falan gibi seyler duyariz .... ne guzel olur ama ahahhahahhah ![]() ![]() ![]()
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bence çağrmasna gerek yok adam her sefernde fener aşkını dile getriyor ve yaptği propaganda değil bence nasl bizimkisi anlatlamz bi aşk ise ona göre fenerde bu sadece büyük bir dileğini yerine getrdiğini düşünüyorm... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Aslında derdimiz acun falan değil.Ama saolsun yorumcu arkadaşlar acuna indirgemişler.Bizi acun ilgilendirmez,kim ne yaparsa yapsın ama bize zararı dokunmasın.anlatmak istediğim bu. bizden belki (abartmdan) 4 şampiyonluğumuzu şrfsizce çaldılar.Şimdi 12 şampiyonluğumuz var.Yani bizde 3 yıldız takacakken 2 yıldız takıyoruz.Sonrada rakip takımın dallama taraftarı diyor ki ''şampiyonluğunuz kadar konuşun''.sözüm ona futbolun duayeni (!) denilen baştaki şrften yoksun insanlar şampiyonluk yolunda takımımız emin admla ilerlerken,herseferinde adice oyunlar oynamasalar belkide bugün bize zoraki yaftalanan 3. takım etiketinden kurtulurduk.Böyle olmaması içinde rantın bir hayli fazla olduğu rakip taraftarlarında bu zamanda medyayı doyurması gerekiyor.Bunu sağlaması gerek birilerinin.Yoksa kumpas herşekilde devreye girer.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abicim biz bunlara aliştik başa gelen federasyon daha hiç beşiktaşi desteklemedi ve bunun yannda sürekli fener ve cimbom yanlisi başkanlar başa geldi buda bize bunlari yaşatti ve bi yandan demirören de çok pasif kalıyor burada dünkü olaylardan sonra yazılı açiklama ile emniyettn özür diletiyor ne münasebet emniyin kulübümzden özr dilemsi lazm... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bunları adam niyetine alıpta konuşmamız bile lazım yoksa kendilerini bişi zannederler...Herkes bizim gibi arşılıksız sevemez o yüzden bole şeylere ihtiyaçları var işte bırakın yapsınlar...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | programa cıkarak kendi reklamlarını yaparak yardım yapılmaz gizliden gizliyede yardım yapabilirler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben fazla kafama takmadım ızlemedım deee zaten dun orda hayavanat bahcesı gıbıydııı ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Oradan yardım olarak aktarılacak para bu futbolcuların belki de günlük harcamalarına denk. Yani hayırlı bir iş yapılıyor filan boş. Tüm takımlardan karma yapılabilirdi, atla deve değil ya. Herşey ortada neyse, eğer izlediyseniz sonuç vermiş demektir. Bravo.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (05-04-2009 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Acuna Beşiktaş taraftarının onun için yaptığı besteyi armağan ediyorum. Anlayan anlamıştır ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |