![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ben hocamız ve son zamanlardaki takımımız hakkında görüşlerimi yazmak istedim. Beşiktaşımızı destekleyen, hocamızı destekleyen herkesten ricam, olumlu görüşlerinizi yazın. Çünkü destekleyenler sustukça hiçbişeyi beenmeyip ahkam kesenlere kalıyor meydan... Benim de hocanın sistemi, oyuncu seçimleri konusunda şüphelerim wardı ilk başlarda. Ama bi kere yedek kadroyla trabzon galibiyeti, biz büyük takımları yenemiorz tezini bence çöpe attı. Bi kere ii yada kötü oynasak da takım sahada ben büyük takımım diyo. Rakibi genelde yarı sahasına hapsediyo. Şimdi ben ertuğrul hoca destekçisi olmama ramen şunu soruorum. Biz tigana ertuğrul hoca dönemlerinde kaç maçta oyuna hakim gözüktük? Kazanıoduk ama stratejiyle filan. Büyük takım şekli koyamıyoduk. Bi kere mustafa hoca bunu beceriyor. Hem de o bahsettiğiniz yanlış oyuncu tercihleriyle. Üzülmezle, ekremle, aliyle. Demekki hocanın tercihleri tartışılır ama büyük takım hocası olduğuna şüphe yok. Bursa maçı şöleymiş böleymiş. Ya nobre ve serdar özkanın kaçırdıkları gol pozisyonundan öte. Öle kaçan goller jenerik filan oluyo. 2 top çizgiden çıktı. Kötü oynuyo dediğimiz holosko 2 tane bomboş çizgiye inip pasını veremediği pozisyonlar. 17 korner ve daha önemlisi tek yarı sahada oynanan bi maç son 20 dakika hariç. bi de hatırladığım tellonun bomboş pozisyonda ağır davrandığı pozisyon. Bi de gol olsa arkası da gelecek, belli. Dönelim defansa. Resmen afaroz ettiğimiz gökhan döndüğü 2 maçta hatasız oynadı. Tek pozisyon verdik ya bursaya. Sivas, kayseri, resmen toplasan 2-3 pozisyon anca vermişizdir. E şimdi sizin sistemsiz dediğiniz takım, gol atamaması dışında rakibi yarı sahaya hapsediyo, pozisyon wermiyo. E ben de sistemi, oyuncular nerde oynuyoru anlamayım, çok da önemli deil. Zaten mesleğim de bu deil. Bu benim hobim, o hocanın görevi. Ben güwenle febe ve gese maçlarını bekliorum. Takımımdan da memnunum. Bu hafta febeyi de izledim, geseyi de. Şu an kesinlikle en ii oynayan biziz. Ne olursa olsun puan olarak da onların üstündeyiz. Kim diyebilir haftaya gese ankarayı yener? Daha ne beklioruz, ne istiyoruz anlamıorum, e futbolu beenmeyenler warsa tawsiyem barcelona izlesinler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben desteklemiyorum hocayı hareketleride yapmacık geliyor gol sevinci falan !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aynen kardesım bende desteklemıyruom onun yapcagı sampıyonluguda ıstemıyrumm en kısa zamanda ıstıfa eder ınsallahhhhhh ben besıktas ta yetısmıs ve besıktasın cocugu olan ertugrul saglamı ıstıyorumm
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
yapacağı şampiyonluğu istemiyormuşsun.. 1- Sorarım sana ;beşiktaşı bu güne kadar şampiyon yapan hocaların hangisi gerçek beşiktaşlıydı öyle. en azından denizli ,fb ve gs yi çalıştırırkende çekinmeden beşiktaşlıyım diyordu. 2-ertuğrul nasıl beşiktaşın yetiştirdiği oyuncu kategorisine giriyor.Samsun dan alınan ve tıpkı başka takımlardan aldığımız diğer oyunculardan farkı olamayan oyuncuydu.ayrıca abiside açıklama yapmıştı ertuğrul GS yi tutardı diye.Sen onu abisinden daha iyimi tanıyorsun 3-artık ertuğrulun devri kapatıldı.ısıtıp ısıtıp onu gündeme getirmenin beşiktaşa hiç bir yararı yok. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bak abıcım bır kere benım besıktaslıgıma laf etme herkes oss calısrkn bız trıbundeydıkkk ben besıktaslı degılımmmm besıktaslı dogdummmmmmmmmmmmm .ertugrul hocaya gelınce ben karısmam abı sı ne demısse bjk oftas macında adam gol sonrası aglıyorsa o besıktaslıdr .denzlıye gelınce abıı seba donemınde bjk lazım ıken nedn gelmedıııı sorarım sıze fb calıstırırken abdullah bıze gola atınnca neden cocuk gıbı sevındı bjklılk bu mu mustafa denzlınınn gelıp bna mustafa denızlıyı savunmayınn... lig tv de besıktasa hakaret eden bjk taraftarını begenmeyn cıns cıns yorum yapan kısıyı bjk basında gormek ıstemıyorummm .sayın saglam devrı kaapanmıs olabılır ama mutlaka donecegıne ınanıyorummmmm
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben destekliorum ama bu çağ dısı mantaliteyi bırakırsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bende o maçı merakla bekliyorum + gs maçının sonuna kadar yorum yapmayacağım , hücum felsefesi ile oynamasını bizde destekliyoruz ancak hocaya mesafeli yaklaşıyoruz 5 lig 2 kupa maçı oynandı bu kadar maçla değerlendirme yapmak sağlıklı olmaz 5-6 maç daha oynayalım herşey daha net görülecektir..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 0-0 ın üstüne yatan, 8 kişiyi kendi yarı sahamıza hapsedip , beklere kesinlikle ileri çıkmayı yasaklayarak , savunma yaptığını zanneden ama buna rağmen 8 yiyen 4 yiyen, hiçbir derbiyi kazanamayan , pısırık , korkak , silik ,sıkıcı ,bir maçta 3 golü kırk yılda bir gören Beşiktaşımı özlüyorsunuz? Ben hiç özlemiyorum. Mustafa hoca Türkiye'ye büyük düşünmeyi ,Avrupalıdan korkmamayı öğreten adamdı . Biraz sabır lütfen , daha kaç gün oldu takıma geleli ? İstediği oyunu oynatması elbette zaman alacxaktır. Kolay değil arkadaşlar, tamamaen pasif , rakibi karşılamakla 90 dakikayı geçiren takım , aktif bir oyun kimliğine geçiyor , kendi yarı sahamızdan rakip yarı sahaya taşınıyoru oyunumuz . Biraz sabır
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |