![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ne gerek var açıklamaya adam ÇAPKIN ![]()
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ßen ozy e katıLıyorum..SoyLe kı artık her erkek ßu modda.. o yasta o kadar parayı ßuLmus.. ıstedıgı gıßı harcıyo.ßence aıLesınde faLan hıc ßı suc yok sonucda ßı noktadan sonra hersey ınsanın kendısınde ßıtıyo.Daha genc sonucda ıLerde ßırakır..ha ßıde ßana gore de konusuLması gereken sey onun futßoLcuLugudur ßence onunda hakkını werıyo ßana gore..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ulan çocuğa bak beee eğlenebilir özelidir kendi hayatıdır beni ilgilndirmez .. fotoğraflar felan hikaye bu olayı kamptan kaçarak yapmış olmasıdır. bize düşen buraları irdelemek
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunda bir şey yok bence.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ayrica son günlerdeki Batuhan düsmanligi akil almaz boyutlara ulasti. Resmen abardi artik. Resim üzerine hikayeler yazilmaya baslanmis. Yok böyle birsey ya. Artik iyice inanmaya basladim Batuhani Besiktas tan koparmak icin herkes seferber olmus. Isin kötüsü taraftrarimiz böyle seylere alet oluyor.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
herkes bu olayi konusabilir sebebi belli. herkes sebep olmadan da konusuyor. Batuhan mac öncesi diskoya gitti sicagi sicagina 2 tane fotograf koymuslar. Amac ne belli iste ne alaka simdi 3 bayanla Batuhan yan yana, diskoyla ne alakasi var macla ne alakasi var, niye simdi cikdi bu resimler ya da resimde ne var. Her futbolcunun özel hayatindan fotograf koysan kimbilir neler cikar. Batuhan hata yaptiysa cezasini hocasi verdi. Bunu abartmanin anlami yokki. Pascal duvara isedei yine de sevdik, Batuhan ne yapti da sevemiyoruz Türk diyemi. Demec vermesini bilmiyo diye elestirilirmi ya bi futbolcu akil alacak sey degil. Takim 2009 da yenilmeden yoluna devam ediyor. Kupa ve ligdeki en büyük aday. Besiktasin neyiyle ugrasacaklar ugrasacak bi sey bulamiyolar burdan tutturdular iste. Amac belli.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |