![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben başka maç mi seyrettim galiba ![]() ![]() soyleyin ya...yoksa lig tv'yi mahkemeye verecem ![]() ![]() Konu scorpion_kartal tarafından (20-04-2009 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | çelik bey siz baska maç mi izlediniz Taraftari susturmusmuslar.. ayrica derbi tadindaymis dünki maç ![]() ![]()
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu budur alayına gider.ah bir 11 kişi kalabilseydik.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yha adam herhaldi maçta uykusu vardı veya sağırdı %100 ikisinden biri beşiktaş taraftarı hiçbir zaman susmas susturamassınısda ne çevik kuvvet ne de başkası alayına gider!!!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bunlar beyinlerinin üzerlerinde oturuyolarda ondan bole malca yorum yazıyolar...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ağzı olan konuşuyo.. bu insanlar kim yaa bi takım birz yükselişe geçince başkanları 2. başkanlarının ağzına vuruyo susun azcık kardeşim yaa çok komik oluyosunuz bide demiş susturduk ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |