![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artik hic biseye umudum kalmadi. bu camiyayi bu hale getirenerin topunun allah belasini versin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | mustafa denizliyi hoca olarak basimiza getiren kisiler besiktasimizi basariya degil cökertmeye ugrasanlardir..arkadaslar bir düsünün kalecimiz fenerli,forvetimiz fenerli basimizdaki lavuk hoca gs li bu takim nasil basarili olsun....takima bir bakin ertugrul hoca zamaninda genclerimiz vardi serdarlar,aydin,batuhan,hatta paftan bile futbolcu oynuyordu ha birde bobomuz vardi oda daha genc simdi ise gökhan zanlar üzülmezler nobreler falan oynuyor ve her mac boynumuz bükük ayriliyoruz maclardan...allah belani versin denizli ve tüpcü | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 59
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 26.haftadan sonra 5.lik ile 10.luk arasında bir konumda oluruz şüphesiz.Artık iş teknik,taktik meseleden de çıktı.Giden hocaların haddi hesabı yok,aynı şekilde giden-gelen ttopçularında.Bu kafayla denizliyi de gönderseniz sorunlar bitmez.Ben şahsen bu kolpa denizlinin kalmasından yanayım artık.Yeter ki tupcu gitsin,camia üzerindeki psikolojik baskı kalkar.Bi oh çeker.Denizli de er ya da geç zaten gider.Önemli değil denizlinin gidip gitmemesi artık.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
konun ozu o zaten dikkat ettiysen denizli gitsin demiyorum bu ise bi ceki duzen ver artik diyorum olayin buyugu yonetim zaten onlar gidene kadar rahat yok bu takimada camiayada
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Delirtti bu adam (lafın gelişi) beni ZAN kazması, kimdir bunun arkasında ki anlamış değilim bu herif nasıl bu takımda bu herif nasıl futbolcu olmuş aklım mantığım almıyor, ulan hiç kimse yoksa bile cisse yi uğur'u ekrem'i hatta nobre yi bile koy onun yerine yemin ediyorum daha iyidir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Mustafa Denizli Rezil Etti Bizi.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | DEFOL GİT DEMİRÖREN.....................
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Denizli'nin açıklamalarına da gıcık olmaya başladım zaten!..Bizi salak yerine koyuyorlar resmen, ama yemiyoruz bunları, anlamadılar mı daha...Bide Denizli'nin hataları var ama en büyük suçlu futbolculardır bunu unutmayın, bu futbolcular hiçbir büyük maçta ortaya çıkmıyorki, E.Sağlam döneminde de böyleydi, Tigana döneminde de...Son 5 senede kazandığımız derbi sayısı kaç Allahaşkına yaf... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |