![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | valla arkadaslar bence sucu artik kendimizde aramaliyiz....istanbulda okadar besiktasli ve carsi grubu mensuplarina sesleniyorum ya artik zamani geldi bir iki hakemin dizlerine sikican mermiyi yemin ediyorum artik besiktas her mac 3 penalti atmassa adiyim...ama hala cikmadi öyle bir delikanli ....ah ben olacaktim istanbulda yemin ediyorum yapardim heleki bugünkü mactan sonra cileden ciktim camide baktim maci Allah affetsin ama gslilarin arasinda hem gs ye hemde hakemme okadar küfür ettimki .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 59
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
kardes öyle bir delikanli olsaydi cem papila denilen adi serefsize yapardi senin dediklerini.hala o serefsizin yaptiklarinin altindan kalkamadi besiktas.cem papilaya birsey yapilmayinca hakemlerde bizimle istedikleri gibi oynamaya devam ediyorlar.carsi marsi hikaye maclarda pankart asmakla türkü söylemekle kendilerini eglendiriyorlar bir icratlari yok.fener seyircisini örnek alsinlar adamlar hakemleri,rakipleri nasil doksan dakika baski altina aliyorlar.her sene hakem hatalarindan hep biz yaniyoruz.erman toroglunun besiktasa yanlis kart verildi,penalti degildi yorumlari karnimizi doyurmuyor artik,giden puanlari geri getirmiyor.artik uyanin ne yapilacaksa yapilsin.konusmakla,tartismakla vakit kaybedilmesin.yol yakinken birseyler yapilmali bu serefsiz hakemlere.yoksa daha cok aglariz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |