![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | eğer o parayı verirlerse düşünülmeden satılmalı.ben o parayı verecek enayi göremiyorum zaten ruslar dışında.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Herkesin aksine gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Eğer bu dört haftada bizi kurtaracak birileri varsa bunların başında Bobo geliyor.Bakalım,gerçektende aynı vurdumduymazlık devam ederse,gönderilmeli.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| | #4 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eger gercekten boyle bı teklıf varsa gonderılsın bende asama kaydedeceğine inanmıyorum | ||
| | |
| | #5 | ||
| siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hemen gönderilsin ve ii bi forvet alınsın bobonun yerine | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi bir ücret verirlerse neden olmasin....................
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sezon sonu paketleyin süsleyin verin ruslara, bjk golcüsü böyle vurdum duymaz olamaz
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |