![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben Delgado'dan daha devre arasında umudumu kesmiştim.Bu yüzden Yusuf'un ara transferde alınmasına çok sevindim.Geldiği günden bu yana tek kazandırdığı Zürih maçlarını sayarsın (büyük maç olarak) başka kurtardığı büyük maç yok.Büyük oyuncuların derbi maçlarda sahne alması gerekirken Delgado efendi sahanın en kötüsü oluyor.İddia ediyorum Delgado Yusuf'un tırnağı olamaz.Sezon sonu ne pahasına olursa olsun satılmalıdır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ne delgado ne bobo ne zapo bunlar beşiktaşın topcusu deil nerede 100.yıldaki sergen ?nerede delgado? nerede zago? nerede zapo ? nerede ilhan mansız? nerede bobo ? bi kaç yabancımız hariç (ernst ,sivok ,birazda tello ile holosko ...) takıma katkıları cok ama cok az..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | malasef ki elimiz mecbur işte bu takımı kuranların suçu bizler ise burda piyon gibiyiz şu kadrodan bile iyi takım cıkarılabilir ama bunuda yapıcak teknik adam yok..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Tello dışında bütün dediklerine katılıyorum , ben Tello'nun da büyük hedeflerin topçusu olmadığını düşünüyorum. Bir kanat - orta saha oyuncusu düşününki topla dripling yapıp adam eksiltme özlliği yok !!!!! ancak Türkiye'de olur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
asil konuya gelelim bana göre önceden uygulanmasi bir konu
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgado gidecekte sanki Messi gelecek.. Delgadodan once baska suclular var!! En buyuk suclu Mustafa Denizlidir!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | mustafa denizliden öncede delgado berbattı şimdi de berbat. mustafa denizli gitsin istemiyorum artık bi istikrar olmalı ha luce gelicekse hemen gitsin. ama delgado şu takıma hiçbişey vermedi.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dekgado yu eger iyi bir fiyata satabilirlerse ben Mehmet Topuz icin bidaha nabiz yoklanmasini isterim.Mehmet Topuz ,ERNST ve FINK ile bu takim seneye cok iyi isler yapar. Tabi forvete cok iyi bir forvet bulunursa yoksa ne Bobo ne de Nobre bizi biryerlere tasimazlar..
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Umarım oyuncularımızı yerden yere vuranları,yine topçularımız sahada cevabını verecektir. Anlamadığım şey şu,şampiyonluk gitti mi?Hala iki kupayı alma şansımız var.Yok Bobo,Holosko kötü,ruhsuz...Tamam,olabilir ama sabradelim.Haziran başında doya doya konuşuruz.Bu kadro bizi şampiyon yaparsa,yine onlardan büyük olmayacak.Onları göklere çıkaracağız. Haziran'ı iple çekiyorum.Fakat Delgado-Cisse'nin sezon sonu için tehlike çanları çalıyor.Umarım yanılırım.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |