![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | insallah haber dogrudur ve sezon sonu gider..yanliz onun yerine kesinlike cok iyi bir 10 numara alinmasi lazim..yusuf besiktasta ilk 11de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu degil..bir iki hareket yapip gol attirdi diye herkes övüyor yusufu..o sadece iyi bir yedek olur besiktasta | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | oh bea kurtuluyoruz allahin izniyle su delgado dan zaten kalirsa sayet cogumuzu kanser edecek bu adam
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Geldiğinden beri istikrarlı bir dönem geçirmedi.Herkesin aklında bir maç var bu adamın oynadığı.Zürih maçı.Deli İbo bişey yapmıyo diyoruz ama onunda akılda kalan bir maçı var hemde daha iyisi Barcelona.Gel çık işin içinden
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | SALAK`ca Karar..(ozur dilerim arkdaslar..) Ya Delgado Gitse ne olucak sanki? Yildirim demiroren hersene yildiz transfer ediyor yaa bu sene de eder..bizde gonderelim.. bu 3 senede besiktasimin yaptigi en mantikli oyuncu.. Adam Ne Yapsin?... Takim zaten eziklerin karsisinda cokmustu... Delgadoya Taraftarin tepkisi yok..(carsi olarak..dedim) Vede Sonuna Kadar Destek BENDEN... Gurur Duyuyorum DELGADO Gibi Futbolcumuzla...
__________________ B I R I C I K H A T I C E M SENI SEVIYORUMM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |