![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | amma iyi degil ha cezalı oldugu iki mac harıç butun maclarda 90 dk. oynamıs toplamda 14 gol atmıs 6 asist yapmıs ve bunları yaparkende takımının en fazla kosan oyuncusu...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yalnız o takımda ondan bşka hiç kimse yok onuda söyleyelim çnkü çok biliyoruz anadoluda iyi oynayıp 3 büyüklere gelip hiç oynayamayanları öyle olucak demiyorum ama ihtimal dahilinde
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mehmet Topuz 'a 11 Milyon € 'mu ?? ne bu cristiano Ronaldo'mu ?
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | 11 milyon daha önce gösteriş olarak demirören tarafından uydurulmuş laf yoksa 11 milyona alınıcak yazmıyor. ayrıca bizde 11 milyonluk yabancı transfer bile yok.varsa 11 milyon git kral transfer yap ne bilim git babel i falan al yada guti yi al
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (07-05-2009 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyunu ister yada istemez bizim yönetim isterse pendikspora bile oyuncu gönderir istemedigi halde..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |