![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Belki sadece bu mac icin kaptanlik verilicek orda ki cümle geri kalan maclari kaptanlik olarak cikicagina birsey yazmiyor...Deli Ibonun son senesi olabilir ve jest olarak olabilir... Zaten gizli kaptanlar Üzülmez,Toraman ve Rüstüdür geri kalan hic bir lider özeligi yok..!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ama benim kaptanlığı en çok yakıştırdığım adam Toraman
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pazu bandını takacak isimler bellidir ayrıca iboya böyle bir jest yapmaları onu mutlu eder artı motivasyon sağlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
iyide bu ıboya motıvasyon saglarken delgado ve nobreye ne saglar ? bizim kaptanlık olayı komedıye donusmeye basladı. ı.uzulmez ve ı.toraman basına yansıyan olaylarından sonra kesınlıkle kaptan olmamalı bence. eğer boyle durum varsa cok yanlıs bir ödül olmus olur. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | O şekilde takdim edilmiş, Denizli İbo bozulmasın diye jestle o şekilde söylemiştir orda.. Hayır yarın kaptan çıksa ne olacak ya? O çıkmazsa Gökhan Zan çıkacak zaten ![]() Bu takımın gerçek bir kaptanı var gerçi kolunda pazuband olmasada.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ıı de merve o cıkıcak bu cıkıcak durumu değil sahaya her halukarda da 11 kısı cıkıyo zaten ıı o zman her hafta baska bırı taksın veya performansı kımın iyiyse ona verelım o taksın. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan Abim sadece bu maçta verilecek diye anladım ben tabikide kaptanımız delgadodur yoksa nobredir oda yoksa gökhan zandır . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu an takımın birinci kaptanı delgadodur ikinci kaptan nobre 3.kaptan gökhan zandır 3üde yoksa Tello'ya veriyor denizli yada serdar özkana artık bizde anlamadık kim takıcak pazu bandını ama tahmin ediyorum denizli basın karsında öyle jest bir konusma yapmıstır gibime geliyor bekleyip görücez | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu macın ibo ile olan özelliği ne de ona kaptanlık verıyorlar onu anlamadım ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende bişi anlamadım şu an bu yorumlarım tamamen bu acılan konuya dair bekleyip görücez yarın cevap bulur sorularımız | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |