![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu macın ibo ile olan özelliği ne de ona kaptanlık verıyorlar onu anlamadım ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende bişi anlamadım şu an bu yorumlarım tamamen bu acılan konuya dair bekleyip görücez yarın cevap bulur sorularımız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boş muhabbet...o kadar önemli değil... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Çok yerinde bir karar olmuş Toramanda,Üzülmezde yaptıkları hatanın bedelini ödedi.İkisininde bu seneki performansıda gayet iyi.Beşiktaşa emekleri ve kalıcılıkları Delgado ile kıyaslanamaz..Delgadoyu Alex le bir tutarsan olacağı bu.. Eğer bu karar daimi ise sadece bu maçlık değilse Delgado'nun ipi çekilmiştir bana göre.. Konu AndyDufrein tarafından (13-05-2009 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | herzamanki yonetim rezilliklerine bir yenisini daha eklemis olurlar kaptanligi deliye verirlerse eger
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | lami cimi anlamam ne delgado nede nobre bu takımın kaptanlığını yapamadılar çünkü sahaya yüreklerini koyamıyorlar. delgado sorumsuz umursamaz biri kim mi yapr yada olmalı 1-İbrahim Üzülmez 2-İbrahim Toraman 3-Gökhan Zan 4-Rüştü hem bu şekilde kaptanlık maç içinde sık sık yerlede kalmaz tamama ibrahimler kavga yaptı ama sağ olsun medyanın gazıyla sinan Enginin gazıyla olay büyüdü ve büyütüldü aynı pascal olayı gibi zararı sadce bize dokundu diğer takımlarda da buna benzer olaylar oluyor ama nedense onları gaza getirmiyorlar ama biz hemen asıp kesiyoruz bakınız lincolne sabriye emreye ardaya onlaro kimse asmıyor kesmiyor biraz akıllı olalım yeter.
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yaw bu haberi yapan neresinle dinledi merak ediyorum şu toplantıyı.Orda Denizli dediki; kaptanlık sadece koldaki pazubandından ibaret değildir.Yani gönüllerimizin kaptanı demek istedi.Saçmalamayın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |