![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yuksek bilet fiyatlari taraftar profilini etkiliyor ... fb maçinda kapaliyi bu kadar sessiz gormemistim bu benim dusuncem, ama diyeceksiniz kapali zaten kombine ama ne de olsa yuksek bilet fiyatlari taraftar profilini etkiliyor Belki yanlis dusunuyorum ama benim gorusum ![]()
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Fb maçında öyle ruhsuz futbolcular vardı ki sahada, taraftar elinden geleni yaptı uyansınlar da top oynasınlar biraz diye ama nafile...Ölüyü bile dirilten bi taraftarımız var ama işte o gün diriltemedik maalesef, futbolcular çok direndi saolsunlar!..Biraz da oyuncularımızın taraftarı coçturması lazım sonuçta, hep biz hep biz nereye kadar, kupa maçındaki futbolu, hırsı İnönü'de görseydik stad yıkılırdı yaf.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |