![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Rustu Toraman-Zan-Sivok-Uzulmez Ekrem-Ernst-Cisse-Tello Holosko-Bobo Yedekler: Yusuf Delgado Hakan Serdar Ozkan Serdar Kurtulus Ugur
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoca kazanan kadroyu bozmasın yeterlı macın ılk yarıda gs defansı cozulmezse nobrenın kesınlıkle oyuna gırmesı gerek rakıp defansı ılerıye cekerek gerıde holosko ve boboya pozısyonlar yaratır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ----------------Rüstü Recber Ekrem Dag--Sivok--Ibrahim Toraman--Ibrahim Üzülmez --------------Ernst--------Cisse Tello------------Yusuf------------Holosko ------------------ BOBO Holoskoyu niye sol tarafa, Telloyu niye sag tarafa aldin diye düsünebilirsiniz, ama bence GaySe'nin sag bekini Holosko bu formla duman eder, zaten onlarin en zayif taraflari da bu... Telloda sagdan iceri dogru girip sol ayagiyla iyi sutlar cikariyor, ayni kupa finalinde direkte patlayan sutu gibi... Aslinda cift forvet cikmamiz gerekiyor maca, söylede cikabiliriz: -----------------Rüstü Ekrem Dag----Sivok---Toraman---Üzülmez -----------Ernst-------Cisse Tello----------------------------Yusuf -----------Bobo Holosko Konu ibish35 tarafından (19-05-2009 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |