![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben cok iyi olacagina eminim uefa daki en iyi futbolcularimizdan biri olacak yükselecek olan performansi ile..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #2 | ||
| Guest
| hemde arızanın önde gideni birader çok iy idemişsin hasta bu adam hasta ...bu arada imzanı çok beyendim bende sınırda görev yapan bir askerdim 1 ay oldu geleli allaha şükür kurtulduk o cehennemden..ayrıca o imza için de saol... | ||
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yaw her maçta en az bi kere yüreğimizi ağzımıza getiriyo,tam oldu diyorm runje yine aynı..anlayamadm walla iyi mi kötü mü ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cordoba gibi ollmasını beklemek lazım.Cordoba çok ayrı bir dünyaydı.Runje şu an için güven vermiyor ama o kadar en iyi kaleci seçilmiş ve tigana ona kefilim diyor,bunca insanın bir bildiği avrdır heralde.Dün baya sövdüm onu ama inşallah uyum sorununu atlatır...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hakli olabilirsin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Runje çok iyi kaleci.Bunu sizde yakında göreceksiniz.Çok iyi hatırlıyorum Süper Kupa Finali'nden sonra herkes övmüştü Runje'yi.Sonra birden kötü kaleci oldu.Cordoba da ilk geldiğinde çok hatalar yapıyordu.Hatta geçen sene çok da komik goller yemişti ama çok iyi kaleci olduğunu biliyorduk.Runje 3 kez Fransa'da,2 kez Belçika'da yılın kalecisi seçilmiş.Hırvat milli takımın'da da teknik direktörün kaprisi yüzünden oynayamadı.Yoksa bir ara Pletikosa'yı kesiyordu.Panik yapmayın.Runje gerçekten iyi kaleci.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya dün akşamki yediği gol çok moralimi bozdu yaa ama daha kaç maç kredi vermek gerekio daha kaç maç gecmesi gerekio bu takıma alışıp böle basit hatalar yapmaması için?????
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | o golden sonra maç 1-1 bitseydi görürdüm runje yi. artık hiç mi hiç güvenmiorum. köşeye giden topa yattı aldı. soınra o top elinden kaçtı direğe çarpıp kucaına düştü tekrar ne biçm iş anlamadım. ama bi şey varki kesinlikle güven vermio. oscarbiziaffet
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |