![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saygılar , Sevgiler Hocam..Boşuna dememişler Büyük Mustafa diye.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | vallahi bence zorlanmamin tek suclusu kendisi...bir maca 3 stoper( toraman,sivok,zan) 2 defans futbolcusu (Deli ,ekrem,) 2 de önlibero ile cikarsan pozisyon bulmakta zorlanirsin yani 7 defans agrikli futbolcu 3 tane ileriye dönük futbolcu ben bu korkakligin nedenini anlamiyorum macida sansa yendik yada gs hediyemi etti desek atamadiklari goller cok komik kactida.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bunlar takıntılı kişiler, mustafa denizli şamp. ligi kupası kaldırsa yine bahane bulurlar, aldırma boşver ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | vallaha denizli maçını farklı alıp şampiyonda olsak bir derbi maçta geriye yaslanıp kontra oynamak heleki kendi evinde beni hiç ama hiç mutlu etmedi.bu oyunla işimiz çok zor mutlaka trasfer yapılmalı ama sağlam adam gibi transferler yapılmalı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendı işimizi kendımız yapoalım hoca baskalrına bırakmayalm | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |