25-01-2009, 14:41
|
#11 |
duRuL
Tecrübe Puanı: 17  | Alıntı: SahEmre´isimli üyeden Alıntı
Beyler küfür kafir konusunda size sonuna kadar hak veriyorum
Ancak şunu da unutmayın bir şkeilde Beşiktaşın gerçek sahibinin ne futbolcu ne teknir direktör nede yönetim olmadığı, sadece taraftarlar olduğu belli.
Bir insan düşünün herşey aleyhine, karısı terketmiş, eşi dostu sırt çevirmiş, akrabaları yüzüne bakmıyor birde işinden olmuş ve sinirli bir anında cama yumruk atıyor elleri kesiliyor.
O adam elinin damarlarının kesilmesini ister mi , tabiki istemez. Ben biraz bu durumu ona benzetiyorum.
Beşiktaş Kulübü yönetimi kendi üzerine düşeni yapsa idi taraftar da bu kadar hiddetlenip, LigTV yi, hakemleri federasyonu bu denli protesto etmezdi, Beşiktaşın başındakiler bu işi gereği gibi yerine getirmediği için malesef iş taraftara düşüyor. Taraftarda tepkisini malesef bu şekilde ortaya koyuyor.
Taraftar LigTV dışarı dediği zaman, erman şansal dediği zaman yönetim çıkıyor resmi siteden özür diliyor.
Sözde hakem dün gece kırmızı kart dışında da verdiği kritik ve Beşiktaşımızın 2 puanını çalmaya yönelik kararları hiçbir tereddüt duymadan veriyor, yönetim 3 puanı almış olmaının verdiği haz ile gidip hakem odasına hakemlerden özür diliyor. Soruyorum size Beşiktaş bu maç kaybetseydi veya 1 paun alsaydı ( ki maçın görünütüs oydu) yöneticiler gibip hakemden özür dileyebilirlermiydi...
Ayrıca dünyann hangi ülkesinde kırmızı kart gören futbolcu gidip maçsonrası hakmden özür diliyor hangi yönetici gidip kart gördüğümüz içinözür dileriz diyor. Bırakın bu işleri nedir bu yalakalık ? Nedir bu birilerine yaranma çabası ?
Ben bunları yazarken küfrü tabiki savunuyoru tabiki bile bileceza eleceğini bile bile küfür edilmesini savunmuyorum.
Ama bende maça gidiyorum ve hakemlere lig tvye sonuna kadar ve ana avrat küfür ediyorum. Ama buna mani olamıyorum çünkü Beşiktaşımıza yapıla haksızlılara sahip çıkacak kimse kalmamış olmasından ötürü biz bu görevi kendimize biçiyoruz. Beğenmeyen arkadaşlar gelsinler maça küfürsüz protesto etsinler. Belki onların sesi daha çok çıkar. | aynen aßı katıLıyorum sonuna kadar.. kufurLu tezahıratLar zaten ne zman yapıLıyo?normaL tezahurat edıcek keyıf agız tadı bırakıLmadıgı zman yada sabrımınızın sınırLarı zorLandıgı zaman..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! |
| |