![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sözlerinin altına imzamı atıyorum kardeşim . Eline sağlık çok doğru yazmışsın. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Budur.. O taraftarrın bu yönetimi indirmesi kaç dakka alır acep bilmiyorum..Ama hezimetlerden sonraki 1 kaç maç "Yönetim İstifa" sözleri dışında hiç birşey duymuyorum ben..Burda da sorun hakeme, fedarasyona küfür edecek seviyeye geliyor..Tamam kmse hakemlerin, fedarasyonun ********liğini inkar etmiyor.. Yine de senin trübnde yaptığın şeyin de çözüm olmadığı açık değil mi? Çözümü geçtik zarar olarak döndüğü açık değil mi..? Ben BJK taraftarının orda hakeme fln küfür ettiiğini düşünmüyorum..Resmen orda kendi takımına küfür ediyor bence..Ulan senn sahan kapancak, zaten batakta olan bir kulüp ekonomk bakmdan zarar üstüne zarar yicek..Sonra küfürn ismi hak savunma mı olcak..Sen kendi hakkını yiyosun da farkında deilsin asıl.. Kendi kulübünün hakkını yiyosun, kulübü rezil edenleri hala başta tutuyosun sonra da "ah hakemler, wah federasyon " bırak hacı yaw..Bu ne tutarsızlıktır..Bu ne ahmaklıktır..Bilemicem.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bile bile belki de stad kapama cezası aldık, orda küfür eden dakikalarca küfür edenler belki içlerini döktü ama yanan yine Beşiktaşımız olacak, böyle organize küfür edilmez dakikalarca
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet arkadaşım beraber yapıyoruz sorunda burda zaten... kim maçta sinirlenip küfür savurmazki... ama burda önemli olan toplu bir biçimde organize olarak küfür etmek. bizim sahamız bu yüzden kapanıyor zaten... sen Türkiyenin tartışmasız en ateşli taraftar grubusun neden ceza alıp takımını yanlız bırakıyorsun ki? faydası ne? sanki küfür edince bu adamlar haksızlık yapmaktan vaz mı geçecek... küfür edeceğine bir organizyle toplan dökül sokaklara... doğru dürüst adam gibi protestonu yap hem takımın zarar görmez hem daha etkili olur. o kadar zeki insanlar varki bu taraftar grubunun içerisinde tümer efendiye yazdıkları küfürsüz tezahurat tam bir zeka ürünü hem mesajın fazlasıyla yerine ulaşıyor hem ceza almıyorsun işte böyle kafayı kullanan adamlar lazım bize...ne oldu şimdi alırsın 1-2 maç saha kapatmayı zaten takımın durumu kritik... ohh süper...fb gs ekmeğine kendi ellerinle yağ sür... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | o macda kufreden besiktas taraftari degildir cunku bu yapilan resmen adilikdir agzina eline diline beline hakim olacaksin olamazsan da oturup aglamaacaksin vah hakem vah kadro yok yusuf yok soyle yok boyle hakkimiz gaspedildi zart zurt baskada bir bildikleri yok sucu at baskasina kendinede arama kufur et takimin zarar gorsun sonrada onune geleni sucla beyler once cuvaldizini kendinmize daha sonra igneyi baskasina hesabi once sorunlari kendi icinde arayacaksin tepkiye tamam ama kufure asla! Konu TOPRAK tarafından (25-01-2009 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçta toplu halde küfretmenin sebebi acizlik,zavallılıktır.. Bilmemneresi yiyen varsa gitsin kime küfredecekse karşısına dikilsin etsin bakiim küfrüde göreyim ben delikanlıyı..ama olmaz..çünkü o zaman adam ağzının ortasına geçiriverir değilmi..Ne gerek var delikanlılığa..toplu halde birbirinin eteği altına saklanıp küfretmek varken..adam küfredecek,tatmin olacak..umurundamı stad kapanmış,takım ceza almış..Allahın zavallısı ,hayatta bi haltı becerememiş zavallı,tuttuğu takımın başarısı ile kendi tatmin olacak,olmadımı onun bunun eteği altında sağa sola salyalarını saçacak..Hem rakipleri eleştirecelsin ,hemde onların yaptığını yapacaksın..Neymiş " takımın sahibi" imiş..yok yaa kim verdi sana takımı da kendini onun sahibi sanıyorsun..sen sadece kendini takımn sahibi sanan bir zavallısın..Birşeyin sahibi o şeye zarar vermez..Bu takım bu hallere düştüyse o kendini "takımın sahibi" sanan zavallıların da suçu vardır..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir çoğumuz küfür edilmesinin takımımıza zarar verdiğinin farkındayız ama Emre kardeşimin dediği gibi de o anlık sinirlerlerimiz ne kadar kontrol edebildiğimizi sanıyoruz... Senin canın yanacak ve o anda tepkini belkide en kestirme yoldan küfürle belli etmeye başlıyoruz... Bende küfür edilmesine karşıyım ancak hakkımızı koruması gerekenler maalesef bu konuda işbilmez oldukça , hakkımızı korumadıkça her ne kadar hatalı da olsa küfürler devam edecektir.. Bunun için esas yapmamız gereken ise beşiktaşımıza sahip çıkabilecek kişilerin gerekli yerde olabilmesinden geçiyor bu da ancak bu yönetimden kurtulabilmemizden geçiyor... Bu sebeple esas tepkimizi göstermemiz gereken yer yönetimin kendisidir ve bu da maçlarda '' Yıldırım Demirören '' demekten geçmiyor... Düzgün bir eylem planı hazırlayıp ne kadar toplanabilirsek eğer olması gerektiği gibi bir tepkiyi yönetime göstermekten geçiyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
aynen aßı katıLıyorum sonuna kadar.. kufurLu tezahıratLar zaten ne zman yapıLıyo?normaL tezahurat edıcek keyıf agız tadı bırakıLmadıgı zman yada sabrımınızın sınırLarı zorLandıgı zaman..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |