![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
aynen aßı katıLıyorum sonuna kadar.. kufurLu tezahıratLar zaten ne zman yapıLıyo?normaL tezahurat edıcek keyıf agız tadı bırakıLmadıgı zman yada sabrımınızın sınırLarı zorLandıgı zaman..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
| | |
| | #2 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | olurmu gurur aaa küfür eden beşiktaş taraftarı deildir bunu bilmiomusun sen?sinirimizden ağlıycak durumdayken sadece alkışlayarak tepki vermemiz lazım bizim
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #3 | |||
| duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
faLLa kımse ßana ßesıktasLıLıgı oretmesın forumda ßenı en ıı gorenLerden ßırı sensın.. gerekırse canımı werırım hareketLerıme hakım oLamıyorum kufurumu de edıyorum awazım cıkdıgı kadar.. gerektıgı yerdede aLkısLıyoruz ((;
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | biliorum tabiki herkes ii beşiktaşlı bu forumda ama tv başındakiyle stad aynı olmuo ne yazıkki.kaç kere üzüntüden sinirden stadda çöküp başımı ellerimin arasına aldığım maç biliorum beşiktaşıma yapılan haksızlıklar ağır geliyor bana.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Taraftar LigTV dışarı dediği zaman, erman şansal dediği zaman yönetim çıkıyor resmi siteden özür diliyor. Sözde hakem dün gece kırmızı kart dışında da verdiği kritik ve Beşiktaşımızın 2 puanını çalmaya yönelik kararları hiçbir tereddüt duymadan veriyor, yönetim 3 puanı almış olmaının verdiği haz ile gidip hakem odasına hakemlerden özür diliyor. O zaman biz neden hiç yönetime tepki koymuyoruz... Neden bu küfür eden taraftarlarımız yönetimede küfür etmez? Böylesine yalaka ve hain bir yönetim neden içe sindirilir... işte bende buna anlam veremiyorum... Senin yöneticin dün gidip, o dalkavuk hakemden özür diliyorsa, o yöneticiyi o stada sokmayacaksın!!! Ama biz hep hakem, federasyon bunların peşindeyiz... içimizi temizlemeden dışarı saldırıyoruz... Bundan sonra bir tepki konacaksa, Yalaka yöneticilere konulsun... Artık bırakın maça gitmeyi, maçı izleme şevki bile bırakmadılar... bunun sorumlusu biziz başka kimse değil... Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır... Gazi Mustafa Kemal Atatürk...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #7 | |||
| Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Budur.. O taraftarrın bu yönetimi indirmesi kaç dakka alır acep bilmiyorum..Ama hezimetlerden sonraki 1 kaç maç "Yönetim İstifa" sözleri dışında hiç birşey duymuyorum ben..Burda da sorun hakeme, fedarasyona küfür edecek seviyeye geliyor..Tamam kmse hakemlerin, fedarasyonun ********liğini inkar etmiyor.. Yine de senin trübnde yaptığın şeyin de çözüm olmadığı açık değil mi? Çözümü geçtik zarar olarak döndüğü açık değil mi..? Ben BJK taraftarının orda hakeme fln küfür ettiiğini düşünmüyorum..Resmen orda kendi takımına küfür ediyor bence..Ulan senn sahan kapancak, zaten batakta olan bir kulüp ekonomk bakmdan zarar üstüne zarar yicek..Sonra küfürn ismi hak savunma mı olcak..Sen kendi hakkını yiyosun da farkında deilsin asıl.. Kendi kulübünün hakkını yiyosun, kulübü rezil edenleri hala başta tutuyosun sonra da "ah hakemler, wah federasyon " bırak hacı yaw..Bu ne tutarsızlıktır..Bu ne ahmaklıktır..Bilemicem.. | |||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | stadda yapılan herşey grupların üzerine kalıyor bu çok saçma.dün ne söylendiyse hep beraber söylendi.hakemin biri çıkıyor bi pozisyonda direk bi kırmızı kart veriyor sen anlamıyosun sora eve gidip bakıosun küfür etti verdim diosun.bakıosun oyuncu gitmiş özür dilemiş.sanki hakemin yaptığı şey sadece onla sınırlı.rakip topu bariz elle keser hakem bey görmez, yan hakemin önünde topu rakibe çarptırıp korner yapılır hakem bey görmez.daha nice şeyi görmez ve tarafım taraftarım diyen insan bunlara normal küfürsüz tepkiler vermesi gerekir....işte öyle olsa keşke ama ne yazıkki olmuyor.sen 4 5 maçtır kırmızı kart ye ama sakin ol.beşiktaşın ceza yemesi için taraftarın ne yaptığı önemli deil bunu anlayalım artık.sen küfür etsende etmesende ceza verilir merdiven dolu der ceza verir alen abi sahaya iner 3lü çektirir ona ceza verilir sanki futbol kocaman bi şovdan ibaret deilmiş gibi..beşiktaşa ceza verilirken hiç bişi düşünülmez.Ben hermaça giderken evden sakin gitmeye çalışıyorum gördüklerime sinirlenmemeye çalışıyorum ama bazı tetikçiler çıkıyo sana yapmadığını bırakmıyo.bu artık canımı sıkıyor.dün o maçı izlerken başıma ağrılar girdi yuhlamaktan olan herşeyi çıkışta taraftar şeref tribününe gidip beşiktaşa karşı olan herşey protesto ettiler ama yok arkadaşlar beşiktaşa sahip çıkan yok..
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |