![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
nobrenin parasinin hakkini verip vermemesi veya bize kapak yapip yapmamasi onemli degil sen bir yonetim dusun ve soyle birsey dusun sen olsaydin yonetimde eger koca 3 sezonun sadece yarim sezonunda is yapan bir adama bu parayi verirmiydin eger evet verirdim sonraki sezonlardada bu adama guvenirdim diyorsan birsey diyemeyecem kaldiki zaten bir yeri yonetmenin ne demek oldugunu bilmiyorsun demektir hislerine guvenerek besiktasin gelecegini kimse satamaz 3 sezonda toplam 32 gol atmis bir adama bu para verilmez verilmemeli sen ister nobre hastasi ol istersen git adamin temizlikcisi falan ol beni ilgilendirmez ayrica kapak olayina gelince ben bobocu degil besiktasliyim ama bobo lig ve kupada attigi 18 gol yaptigi 12 asistle sana ve sana benzeyen futbol cahillerine kapagin en kralini takti bunuda aklinizdan cikarmayin bide nobrenin istatistiklerine bak istersen 3 sezonda bobonun bu sezonda yaptigi kadar is yapmismi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bravo ![]() şampiyonlar liginde forvetimiz nobre şaka gibi Konu outlawwanted tarafından (05-06-2009 Saat 03:20 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence Figer ne yapti etti imza parasini yillik taksitlere böldürerek aldi... Tepki görmemek icin böyle bir formül uydurdular,Nobre senede 2,2 milyon eu alcak bir futbolcu asla degil.... O" na 1 milyon eu bile verecek bir avrupa takimi oldugunu sanmiyorum.Japonya da 300bin eu ya oynarken bizde bunun 7 katindan fazlasini almasi gücüme gidiyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | 2.2 milyon euro senelik fazla bence hakkı taş çatlasa 1.75 bu bile fazla aslında | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | medyaspor fazla atıp tutuyo daha neler yha | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu ne ya kulubede otrcak bi adam için bu kadar para werilirmi.. holoskoyla bobonun yerine gelcek frvet oynucak yedektede batuhan dursun bu ne scmalık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Hala Nobreyi savunun siz yaaaa....3 sezonda 30 gol atan adama senelik 2,3 milyon euro vay be senelik 10 gole okadar para ozaman boboo -holosko -tello en az senelik 5 milyon almasi lazim yuh yani bu kadar kazik olur yaaa...eger nobre avrupada bir klupte oynasa 500000 eurodan fazla alacagi hicbir kulüb bulamaz...nobre parasinin hakini verecek tabiki ön protok yaptigi aksam sakatlandi sezonun sonunu yatarak gecirdi...simdi bu parayi aldiya senede 5 mac oynarsa öpte basinin üstüne koy....tirnagi olamaz nobre bobonun | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |