![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Feindouno da para için gitti Katar'a harcadı kendini. Gerçi sağ açık ve forvet arkadası oyuncusu daha çok.. Öncelikle orta saha sıkıntımızı çözmemiz gerekiyor. orta üçlü yani baklavadan bahsediyorum. eğer sivok ön libero oynatılacaksa o zaman en az sivok kalitesinde 1 stoper transfer edilmeli bence. çünkü toraman ve zapo aynı tarzda ve kısa stoperler yani göbekte bu ikili olmamalı, zan'ı hiç saymıyorum zaten.. bence savunmanın göbeğinde sivok-zapo, onların önlerinde toraman veya kurtuluş oynamalı. baklavanın sol iç kısmında tello banko zaten. sağ iç kısmında şu an ki alternatifler cisse ve uğur. bence buraya topuz veya geremi transfer edilse cuk oturur. işte bu baklava kurulursa o zaman defans hattına az iş düşer ve bekler de daha çok hücuma katılabilir. beklere de hücum beki tarzında transferler gerekiyor aslında. ekrem dağ sağ bek veya sol bekte bu işi görür ama üzülmezin yerine sağlam bir alternatif şimdiden aranmaya başlanmalı bence.. bu da büyük ihtimalle yabancı olur.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evt 4-3-3 sistemini şuan dünyanın en iyi takımları kullanıyor..Fakat 3 lü forvetin sol ve sağ kanadındaki oyuncuları,Kanatta oynamayı bilen oyuncular olmalı..Şimdi siz Boboyu 3 forvetin solunda çizgiye yakın oynatmaya kalkarsanız yanılır,hata yaparsınız..bunu da bir kaç maçta gördük..Holosko az çok oynayabilir..ama Bobo asla..Haa eğer oynacaksa oynayacağı maçlar zorluk derecesi düşük veya İnönüde ki İç saha maçları olabilir..Hele Hele şu mevcut orta saha oyuncularımızla bobo-nobre-holo arkasında Delgado çok çok rizikolu olur..Bu oyuncuların hiç savunma yapamadığını düşünürsek,Ankaraspor,Kayseri gibi eli ayağı düzgün takımlar,3-4 atar gider işte..orta sahayı dirençli tutabilmek için Sivok mutlaka önlibero oynamalı..3 lü orta saha olacaksa benim tercihim inceman-sivok-tello olur..3 forvetin solunda s.özkan,sağında holo santrafor olarak nobre veya bobo olabilir..Ancak hocanın Delgado veya Yusufun herhangi birinden vazgeçeceğini sanmadığımdan farklı taktik varyasyonlara yöneleceğini düşünüyorum..Ancak söylediğiniz gibi arzuladığımız transferler yapılırsa 4-3-3 çok iş yapar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |