![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk yarı berbat tık. Tello nun süper golu bizi galibiyete tasıdı. 2. yarı biraz toparlandık ama Nobre tek basına cok pozisyona girdi ama varlık göstermedi. G.Zan 2 tane penaltı noktasının ordan gol kacırdı . Toraman gene hatasızdı. Kayıpsız atlattık ona sükür...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ßencede o gercekten fenaaydı.. onun harıcınde zan'ın kacırdıgı neydı oLe yhaa.. werıLmeyen goLde ofsayt degıLmıs ama anLamaması doaL hakemın cunku tam cızgının ordaymıs..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Vallah maca baktigim anda dedim gecen haftaki denizli macinin kopyasi olacak bari ordaki gibi 1-0 maci alallim dedim. tello o golü atmasa kim bilir mac nasil olurdu. futbol 0 ama önemli olan 3puan daha disli takimlara karsi ne yapariz onu bilemiyorum azcik tedirginim bu konuda maalesef
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Artık iyi futboldan çok alınan 3 puan önemlidir benim gözümde..Kaldıki o kadar kötüde oynamadık..Yusuf yine kalitesini gösterdi, Holosko'ya adeta alda at dedi ama son vuruşta etkisizdi.Bizim son vuruşlarda becerikli olsaydık bugün daha farklı kazanırdık..Tabi bunda kaleci Ömer'in de etkisi büyüktü.Aerık galibiyet serisi yakalamamız lazım, Konya'yı yendik mi gerisi gelir zaten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Süpersin tello
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Bu arada spor programlarında tekrar izledim ve ofsayt falan yok Toraman'ın golünde..
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (01-02-2009 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | maçtaydım pek farkedemedim elle oynadığını.rüştünün elle oynadığını gördüm bir tek.seyirci de hakeme söylenmeye başmalamayınca kesin rüştü hata yaptı diye düşündüm.yine hakem hatası demek
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu denizli boboyu neden oynatmadığını bana açıklasın başka bişey istemiyorum ondan...kasıtlı mı yapıyor diye düşünüyorum bazen. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |