![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen istemiyor olabilirsin abiciğim.. ama bu herkesin istemediği anlamına gelmez... atıyor işte imzayı..ne mutLu sana... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ajitasyona Gerek Yoktu .. 1 Sene Daha Bekleyebilirdi Madem Beşiktaşlıydı . ! | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu transferi satilmis fenermedyasi gerceklestiriyor ...her gun besiktas alehine haberler yazdi sevevfiz basin
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
| | |
| | #5 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz transferinde yeni bir gelişme yaşanıyor. Topuz gideceği takımı seçti ve pazartesi günü imza atmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği ve yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz transferinde yeni bir gelişme yaşanıyor. Futbolcu ile anlaşmasına rağmen Kayserispor ile anlaşamayan ve bu transferi sonlandıramayan Beşiktaş'ın, Mehmet Topuz'u alamamasından sonra, bu oyuncunun büyük oranda Fenerbahçe ile anlaştığı belirtildi. Kayserispor'dan bonservisini alan Fenerbahçe'de, başkan Aziz Yıldırım'ın Mehmet Topuz'u arayarak "Sana Pazartesi günü imza attıracağız" dediği ve Mehmet Topuz'un da buna onay verdiği açıklandı. Mehmet Topuz'un, Pazartesi günü Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Kaynak: Milliyet | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Kamuoyunu günlerdir meşgul eden Mehmet Topuz transferi nihayet sonuçlandı. Topuz kendini Fenerbahçeli yapan imzayı attı… İşte Medyaspor farkıyla sıcağı sıcağına gelişmeler: Mehmet Topuz sonunda Fenerbahçeli oldu. Tüm pürüzler bugün halledildi. Topuz imzayı attı. Mehmet Topuz, Beşiktaşlı yöneticileri bu sabah erken saatlerde arayarak son kararını bildirdi ve "Ben artık Fenerbahçeli oldum" dedi... Fenerbahçe yönetimi Pazartesi günü büyük bir şov düzenleyerek Topuz'a bir de kameralar önünde imza attıracak. Halil Altıntop'un da transferini bitirmek üzere olan Fenerbahçeli yöneticiler, bu transfer Pazartesi gününe dek gerçekleşirse, kameralar önünde "çifte imza şov" yapmaya hazırlanıyorlar... Beşiktaş cephesindeki gelişmeler de, az sonra sıcağı sıcağına Medyaspor'da olacak... (*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz! | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | böyle olacağı belliydi zaten | ||
| | |
| | #9 | ||
| C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Ben artık Fenerbahçeli oldum" dedi... bu saatten sonRa ßitmi$tir... güLe güLe... yakı$madı ßu ßize ßaşkaan.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ellerinde patlar inş. eziklerin | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |