![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | <<<Sırp oyuncunun çevresine, "Bu para benim hakkım. Hayatım boyunca bir daha böyle bir para kazanmam garanti değil. Bu nedenle bonservisimin verilmesini istemiyorum" dediği ifade edildi.>>> adam bunu çevresine söylerken klozetin deliğindeydiniz herhalde, ilginç... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten böyle adamları niye alırızki anlamıyorum resmen kendimize anadolu kulüp muamelesi yapıyoruz artık herkes uyansın biz büyük takımız ve bunu böyle bilin
__________________ . | ||
| | |
| | #3 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | töbe töbe bir sen eksiktin git Allah aşına yaw:S
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya allah aşkına ya hata yapılırda insan biraz hatalarından ders alır. şu 6 yılda gidip gelen futbolcuları saymaya hafızam yetmez. diatta,gordon,seriç vs........................... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ya belamısın be adam allahını seversen gitt | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tövbe yarabbim ya... ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | boyle bir haber duymayali cok olmustu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ertugrul Saglamin eserlerinden bir tanesi. Alsin Bursaspora !! Birde Turkiyede yabanci futbolculara anormal yuksek paralar odeniyor. Gordona yillik 1,25 milyon avro nedemek ya.. Veya Nobreye 2,4 milyon avro. Avrupada Nobreye 500bin avro ancak verirler!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (15-06-2009 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |