![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | puhahaha ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kıs kıs tjıkuzu kıs kıs yallah tjıkuzu yallah ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ozamanlar ernst alman milli takımında oynuyodu ama tjikuzu alman olmadığından alman olmamak da ernst e kıyağıdır kendisinin ..şaka bi yana tsl de en beğendiğim oyunculardan cok güçlü ,ayağına hakim ofansı mükemmel değilsede oyunu cift yönlü oynayan bi adam ernst gelmeden önce cok istemiştim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | şu anda durum ne sen nerdeyse bank asyada oynayacaksın ona bakarsan ardaya da çalım atmayı serdar özkan öğretmiş şimdi durum ne?
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sen Ernst'in kramponunun bağcığı olmazsın zavallı..Ernst Schalke'de banko oynarken sen kovulup 2. lige düşen Rize'de oynuyordun.İyi oyuncu olsan 7rabzon gibi mahalle takımına gitmezdin.Birde kupalar kaldıracağım demiş, rüyanda bile kaldırmazsın ezik 7rabzon'da o kupaları..Biz bunu devre arasında almadık diye afkuruyor işte, yalvarıyordu beni Beşiktaş'a alın diye.Belki 7rabzon'a yararlı olur ama bu tip açıklamalarla antipati topluyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |