![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | |||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado karlısa olması gerekende bu zırt pırt kaptanlık degiştirilmez. Nihat 3. kaptan olabilir İbrahimle
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"Her ne pahasına olursa olsun o maçı kazanmak" etik değerlerin öncüsü olan kulübümüz taraftarına yakışmaz... Sevgilerimle dostum...
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoca dememkki çok güveniyor hadi bakalım hayırlısı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | delgado kaptan teknik direktör kara vermis hayirli olsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Delgado'nun kaptan olmasına sevinmiştim ilk önce, belki bu performansına da yansır diyordum, sormluluğu alır üstüne, ama nerdeee, aynı Delgado'yu izledik yine...Kaptanlık durmadan değiştirilmez elbette, ama keşke o sorumluluğu taşıyabilecek oyunculara verilse kaptanlık...Bu takımda fazla yok ondan da gerçi, bi Rüştü var adam gibi, bide yeni gelen Nihatımız...Ama Rüştü'ye karşı çıkar taraftar, hala adam gibi adam olduğunu anlayamadılar çünkü... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |