![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | TatLı oLmus ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yav siz kizlar magaradami yasiyorsunuzda serdara yakisikli tatli diyorsunuz ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gayette dünyada yaşıorum neresi tipsiz bu çocuğun yaa oy oy küpede takarmış ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | " İlk 11’in değişmez ismi olmak için herkesten fazla çalışıyorum” Bu Küpelerle mi ? :d Hey Allahım ya.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | küpeyle çalışmanın ne alakası var??
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçına Küpesine Verdiği Özeni biraz Futboluna Verseydi , Şuanda Messi gibi Tüm Dünyada Konuşulur Olurdu.. Ama Hâla Yerinde Sayıyor Serdar Efendi. Biz Yakışıklılığıyla Değerlendirmiyoruz , Futboluyla Değerlendiriyoruz. Saygılarımla.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bn serdardan bu sene çok şey bekliyorum çok yararlıolacak bnce imaj süper sıra futbolda serdar ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Peki Hersene Neyapiyor ? Madem Bukadar çok Çalışıyor Neden Böyle ? Ben Inanmıyorum Serdar'ın Bu Sene Patlama yapacağını. Ismail Köybaşı ve Rıdvan'a güveniyorum.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi ralar iyiydi serdar özellikle sağlam dneminde sonra ktü oynadı bi ara sahalardan çektiler kulübeye kapandı genç daha biraz daha şans vrseler gerçekten ondan kar edebiliriz.nede olsa paftan buraya gelen çok nadir futbolcu var onlardan biri serdar denizli braz daha sahip çıkıp biraz daha şans vermeli..
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |