![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben küfür etmiyorum, hakaret etmiyorum fakat böyle bir başkanımız olduğu için de mutlu değilim açıkcası..Yaptığı yanlışların haddi hesabı yok..Amatörlükte sınır tanımıyor.. "Şimdi destek zamanı, yönetime sallamak saçma" fln diyolar kimileri..Ben Beşiktaşıma destek olurum..Kişilere değil..O kişiler Beşiktaşıma zarar veren kişilerse de en ağır şekilde eleştiririm..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yav başkanı eleştirmeyin diyen yok ki hayret bişeysiniz yav kongrede görevi bırakana kadar azizeye ezikbahçe medyasına yem etmeyelim sövmeyelim hakaret etmeyelim diyoruz hepsi bu . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla başkan 2003'ten beri patronumuz.Kusura bakmayın ama koskoca 5.5 senede yaptıları tam bir fiyaskodan başka bir şey değildi.Yarım sezonda üstünü örtmeye çalışıyor gibi. Umarım muhalefetten iyi biri çıkıp rakip olur. Ayrıca takmışız gazetelere koz vermeyelim.Yaw bizim vermemize gerek yok ki,onlar her günü buluyorlar.Adam açıklama yapıyor.Yarın ezbere konuşuyorlar yine.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | başkan zamamnında çok hatalar yaptı bunların hepsini gördük bazılarımız hala hatırlatıyor sinirleniyor kızıyorr fln nyse geçelim bunları bunların olmasına rağmen geçen sezonun ikinci yarısından itibaren ben başkanımızın adımlarını konuşmalarını yaptıkları olumlu gördüğüm için sonuna kadar arkasındayım inşallah hep olumlu işler yapar hata kabul edilemez hale geldi çnkü başkanda zaten bir adım atmadan eminim 10 kere düşünüyorudur ve son dönemdeki topuz olayları fln çok düşündüğü için olmakta diye düşünüyorum bunları saymıyorum kongreye kadar arkasındayız sonrası allah kerim inşallah çok iyi başkanlık yapacak biri çıkar karşısına
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaş biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz iki kelime okuyup derdimizi anlamıyorsunuz . tamam başkan hatalar yaptı ama doğru işler de yaptı mühim değil doğruları görmeyin ziyanı yok anlaşıldı başkana ömür boyu küfredeceksiniz başka türlü yüreğiniz soğumayacak sövün ana avrat sövün ezikbahçelilere yem edin azizeye yem edin eziklerin aşşağılaması yetmiyor sövmesi yetmiyor sizde yerle bir edin başkanı . Sanki ben size kongrede başkanı destekleyin dedimişim gibi laf sayıyosunuz . Konu _Blackseagless_ tarafından (06-07-2009 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | keşke herkes senin gibi mantıklı düşünebilse o zaman bırak sadece bizim takımda türkiyede hiç bir sorun kalmaz ![]()
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |