![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vedat Okyar'ı kaybettik! FLAŞ... Beşiktaş'ın eski kaptanı, spor yazarı Vedat Okyar hayatını kaybetti. Vedat Okyar, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, bu sabah yaşamını yitirdi. 1945 yılında Bursa'da doğan Okyar, Bursaspor, Beşiktaş, Diyarbakırspor ve Karagümrük takımlarında forma giydi. 1968-1976 yıllarında Beşiktaş'ta forma giyen ve kaptanlık da yapan Okyar, 253 maçta oynayıp 21 gol attı. 33 kez de milli formayı giyen Vedat Okyar, futbolu bıraktıktan sonra spor yazarlığı yapıyordu. 20.07.2009 Kaynak : AA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir röportajında : "Her zaman söylerim, benim en yakın akrabalarım Beşiktaş taraftarlarıdır, öz akrabalarım değil."demişti. En yakınları olarak Allah tüm camiamıza sabır versin. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başka bir yazı yazacaktım, hani içinde hamasi sözler olmayan, mümkün olduğunca teknik konular içeren bir yazı yazacaktım. Ama olmadı, yine temmuz, yine hüzün, yine dertler bize, kederler bize, gözyaşı bize. Orhan abimizi kaybettik. Büyük Beşiktaşlıyı kaybettik. Lig Radyo’da çalıştığım dönemde Orhan abiyle tanışma fırsatım olmuş, radyo’ya giderken arabada sohbet etmiştik. Yakın tanımazdım. Bir kere konuşma ve sohbet imkanım oldu ama inanın yetti. Yaklaşık bir saat süren araba yolculuğunda ondan öğrendiklerim çok işime yaradı. O anlattı, ben dinledim, ben sustum, o devam etti. Orhan abi gibi, bu işi bilen, bizlerin hocası durumundaki üstatların yanında konuşmak edepsizliktir. Söylediği bazı şeyler beni hayrete düşürmüştü. Halen onun söylediklerini düşünüyorum. Ve ne kadar doğru olduğunu biliyorum. Orhan abinin söyledikleri ile geçmişte yaşananlar birbiriyle karşılaştırıldığında taşlar yerine oturuyordu. Ama o büyük Beşiktaşlı maalesef kara Temmuzun, kara gününde bir kartalın kanadına bindi ve gitti. Neden be neden bize oluyor bunlar ? Neden hep kaybeden biziz ? Niye gözyaşlarımız kurumuyor ? Dilim varmıyor ama Orhan abimizin üzerine bir kötü haber daha var. ARTIK YAZACAK BİRŞEY YOK. GÜLE GÜLE ORHAN ABİ, GÜLE GÜLE VEDAT KAPTAN... HADİ İKİNİZDE BİNİN BİR KARTALIN KANADINA, AMA BİZİDE BEKLEYİN GELECEĞİZ. YANINIZDA OLACAĞIZ. VEDAT ABİ, SENİ ZİYARET ETTİĞİMDE ŞAMPİYON OLACAĞIZ MERAK ETME DEMİŞTİM. İNANMIŞTIK. YİNE OLACAĞIZ ABİ YİNE. SON SÖZ KARA TEMMUZ’A. YİNE BİZE Mİ GOL, YİNE BİZE Mİ ? NEDEN BE NEDEN ? HALUK KESİM - HABER1903 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
BeşiktAŞK ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Fenerbahçe kulübü baş sağlığı mesajı yayınlamış. Beşiktaş'ın efsane kaptanı, efsane futbolcusu, yorumcu Vedat Okyar'ın yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Tanrı'dan rahmet kederli ailesi, spor camiası ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne başsağlığı dileriz. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bizler var oldukça sen de var olacaksın güzel insan...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Besiktasforum.net üyeleri bu sabah değerli güzel insan büyük kaptan vedat kaptanımızı kaybettik acımız çok büyük kara temmuz gene bize yaptı yapacağını gelin vedat kaptanımızı dualar ile uğurlayalım onu kalbimizden hiç çıkartmayalım dualarımızı onun üzerinden hiç bir zaman eksik etmeyelim beşiktaşlılığı bukadar iyi temsil eden bizim abimiz vedat kaptanımızı son yolculuğuna dualarımızla uğurlayalım.... Allah Rahmet Eylesin Seni Unutmayacağız Güzel İnsan Bugün Dost Aramızdan Ayrılıyo İçim Gene cayır cayır Yanıyor Rabbim Ailesine Sabır versin Tüm Beşiktaşlıların Bütün Sevenlerinin Başı sağ olsun.... Konu Vedat_Okyar_Kalbimizde tarafından (20-07-2009 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şok oldum resmen ya..allah'ım ne temmuzmuş....başımız sağolsun...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içimiz yanıyor vedat kaptan ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |