![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takım şampiyon olduğunda ve iyi performans sergilendiğinde hemen zam.. ozaman takım eğer kötü giderse ve kötü performansta tekrar gösden geçirilsin maaşlar.. sözleşmede ne yazıosa odur bence.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tello ya zam yapılmadı diye biliyorum ben holoskoyada zam yapılmayacaktır quaresma için para topluyolar kimseye zam yok ![]()
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | basın uğraşma yaa basınnn!!! ayıpp artık yaaa yok böyle bir şey arkadaşlar yaa holosko azını açmaz beni yanlış anlarlar diye yaa böyle bir çocuk eminim böyle bir şey yok ama medya azıttı artık başka konu yokk hep beşiktaşı kötülemek işleri
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla Medya,Tello konusu kapanınca,Holosko'ya yöneldi.Sonra Sivok'a yönelebilir. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rakamlar arttıkça altından kalkılmaz bir yük binecek kulübün üzerine. Şu seba komplesinden para geliyor mu acaba
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birlestirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ikisinede zam yapılmamalı yada tüm oyuncuların ücretleri gözden geçirilmeli | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |