![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yeter artık.Taraftar lafla doymuyor artık.İcraat.Bir günde yıldız transferi nasılda oluyormuş görün.Artık bu transferleri gördükten sonra bizi uyutamassınız.Zaten böyle bişey gerçekleşmezse bu taraftar artık seni o koltuktan indirecek. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İcraat icraat icraat.. tamam hak veriorum yabancı kontejyanı dolu olduu için transfer yapamıolar, ama bu takımı gereksis yabancılarla doldurdanda bisim yönetim!!! Sabah sabah uyandıımda elano'ya cinconlar imza attırmış, biz beklerken adamlar alıo.. yok böle bişi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | gs elanoyu aldı biz hala delgadonun sözleşmesini donduramadık ne biçim iş ya bu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bizim yönetimde is yok ya baskan 2 ay ferrariyi almak icin geldi gitti sonunda aldi 4,5 yakin bonservis futbolcuyada yilda 2,5 4senelik sözlesme ne buyük basari helal olsun baskan ve yönetime
__________________ BJK... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artik icrattt yönetim ayakta uyuyorsunuz ya yaziklar olsun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |