![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | SANKİ ÇOK GOL POZİSYONUNNA GİRDİK, KAZANMAK İÇİN HERŞEYİ YAPTIKTA SUÇU HAKEMDE ARIYOZ. MAÇ cinconların HAKKIYDI.. ŞABAN KAÇIRMASA ÇOK GOL YERDİK..
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bence hakem cok net etki etti sonuca. Bizim futbolumuz cok iyi degildi, ama GS de bizden ustun degildi bana gore. Bu macin hakki beraberlikti, ama hakem duzgun mac yonetseydi tarihi fark atardik bence.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Farklı bir maç izledik galiba.Olmayan pozisyonla tarihi farkı nasıl atacaktık merak ettim.Sadece zaman zaman orta sahada biraz daha iyi top çevirdik o kadar.Adamların pozisyon sayısı bizimkinin 3 katı falandı.Hakemi falan geçin.Önce kendi işini doğru yapacaksın.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
10. dakikada hakem penalti+kirmizi karti verseydin ben o zaman gorurdum GS'nin gotunu. 10. dakikada 1-0 maglup ve orta alani tek basina goturen Inamoto yok, bu durumda maci rahat alirdik ve tarihi fark atardik. Hadi bunu gecelim, bu maci 'normal' bir hakem yonetse Ayhan, Song, Sabri coktan kirmizi karti yemisti, GS'nin sertliklerine hakem goz yumdu ve bu durum bizim futbolumuzu etkiledi. Biz iyi oynadik ya da galibiyeti hak ettik demiyorum, ama GS bana gore bizden iyi futbol oynamadi ve hakem herseyi esit yapsaydi bana gore biz oradan 3 puan ile cikardik.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #6 | ||||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||||
![]() |
![]() | #7 | |||
10. dakikada bu hakem Inamoto'yu atip bize penaltiyi verse ayni mac olur muydu? Hakem ikinci yarinin basinda defansin herseyi Song'u tirsmadan atsa mac ne olurdu? Kusura bakmayin ama hepinizin yaptigi sey skor yazarligidir. O KLeberson'un direkten donen topu girse ve mac 1-1 bitse bu kadar agir elestiriler olmazdi, bundan eminim. Sonucta bu bir derbi maci, futbol acisindan basa bas gecti, hatta kontrol daha cok bizdeydi, ama biz degerlendiremedik ve GS bir penalti golu ile kazandi. Biz sansli olsaydik ve hakem iyi mac yonetseydi biz kazanirdik, elestiri yaparken 'kader' denen olayi da biraz kaale alalim bence. Ayrica herkesin dilinden dusmeyen 4-3'luk FB galibiyetinde GS macindan daha da rezil top oynamistik, ama bir sekilde her sutumuz girmisti ve mucizevi bir galibiyet aldik. Nedense o zaman kimse takimi ve Riza'yi elestirmemisti, simdi sanssiz sekilde alinan 2 maglubiyetten sonra Tigana'nin kellesi isteniyor. Su an cok mu iyi futbol oynuyoruz? Hayir Rakiplerimiz cok mu iyi futbol oynuyor? Hayir Fikstur avantaji bizde mi? Evet Ligden koptuk mu? Hayir Tablo ortada bence...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Geçiniz bunları yıllardır aynı hakem sorunları.Bunların birazda gündemi başarısızlıktan ve kaostan uzaklaştırmak için kullanılıyor.Hakemler içimizde yara o ayrı ama yöneticisi,menajeri.t.direktörü.futbolcusu işini yapsın sonra dönüp bakalım hakemlere iyi oynayalımda ben razıyım şerefli ikinciliklere.
__________________ Profesyonellik;arkadaşlarının emeğini,taraftarın yaşama sebebini ve seni sen yapan ve kazandığın her parada bir parçada hakkı olanı alfabede bir harfle tanımlamaksa ve bunları 'ekmek parası' diye açıklamaksa BEN AMATÖRÜM! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |