![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| | |
| | #2 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ulan varya maçı izlemesek şu ezikler bizden çok daha iyi oynadı filan sanıcaz ya. Şu penaltı verilmeseydi sabaha kadar gol atabilir miydiniz acaba. | ||
| | |
| | #4 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bir maç alırlar biz olduk en büyüğüz havasına girerler..sezon sonu alacakları şey belli bunların..söyletmeyin bana ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | amannnnn belese kupa aldilar 10 sene sevinirler simdi bosverin takmayin bende cok kizmistim ama simdi gecti sallayin gitsin ne halleri varsa görsünler onlara cevabimizi en gec türkiye kupasinda veririz biz hasretlerine bi sene daha ekledigimiz zaman yine boboyu alip otururlar asaga ![]() bakalim ondan sonra neler uydururlar.. yaniiiii uzun lafin kisasi yine tek eglence belescibahce puhahaha ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hangi terLe uLan hakemn teriyLemi | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tam üstüne bastın arkadaşım onlar ancak hakemle maç almasını bilirler | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Arkadaslar serefli insanlar nasildir bilirmisiniz?gecen sezonun sondan bir haftaki önceki maci bjk gs derbisi,bjk 90dakika boyunca hakemin zerre katkisi olmadan sadece sans faktörüyle gs yi 2-1yendi.mactan sonra milyonlarca bjk lida aynen sunu savundu.bu derbiyi sansla kazandik.hakemin yardimiyla degil sadece sansimizla kazandik.evet beyler iste serefli insanlar bunu böyle acikca itiraf eder.benim o galibiyet bircok bjk linin gibi icime hic sinmedi,keske daha iyioynasaydik dedim.ama sereyoksunu vatanhainlerinin kurmus oldugu serefsiz bir kulübün serefsiz oyuncularindan bu sereflice hareketleri bekleyemezsiniz.cünkü dünyanin enserefli adamina fb formasi giydirip sahaya sürün,fb nin suyunu icirin oda yavasca onlara benzer.zeki riza sporel denen vatanhainin torunlarindan tabikide böyle laflar beklenirdi.alinterini hertakim akitir.ama onlarinki alin teri degil kiclarinin teridir,cünkü kiclarindan soguk soguk terler indi hakem o penaltiyi verene kadar,buyüzden cok yoruldular buyüzden terden merden bahsediyolar. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |