![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßu ßoßo i$i cok uzatıLdı..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yıldıray gelecek gibi ... bobo kalması ii oldu batu once karakterini duzeltsin bnce..
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ama denizli bugünkü şartalarda yapmam lazım bunu bilerek yapıyorum diyor yanii denizli memnunsa sorun yok demektir düşüşte diye kızmamızın anlamı yok çnkü yerinde oynamıyor çok normal diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Asıl oynaması gereken yerde hiçbir özelliği olmayan anca orasına burasına top çarparsa gol yapabilen nobre oynadığı sürece elbette BOBO'dan verim alamazsın. Bir taraftan Brezilya Milli takım forması giymiş BOBO diğer tarafta brezilyalı olduğu dahi belli olmayan nobre. 10 numara alabilmek için ısrarla basit bir takıma gönderilmek istenen BOBO nasıl verimli olabilsin hem de sol açık oynatılarak. Ona rağmen nobreden çok daha üstün oynamıştır. En azından futbolu biliyor en azından futbolcu. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |