Alıntı:
Kârt⣠Íbó´isimli üyeden Alıntı
Usta Bobodan daha üstün cok forvet var avrupa'da büyütmeyelim elimizdeki futbolculari, farki gördük Metalist macinda.Bobo kötü demiyorum ama istikrar yok adamda devamliligi yok. Wolfsburg'da oynayan Grafite hangi takimdan geldi Le Mans siradan Fransiz Takimi adama bak Bundesliga'da elini kolunu sallaya sallaya gol atiyor, böyle golcü sart pozisyona girdin mi isi bitirecek. Gomis adini verdim cünkü Bobo tipinde bir golcü ve alinabilecek biri geri kalan senin saydiklarin hayaldan baska olamaz bizler icin. |
Hocam Güiza da ispanyada leblebi gibi gol atmış (la liga nın fransa liginden üstün olduğunu kabul edersek), Bobodan daha mı iyi bir forvet sence? Alman liginin gelmiş geçmiş en iyi bir kaç forvetinden biri olan Ailton gelmişti (Grafiteden 1 yaş büyüktü geldiğinde), ne verdi bize?
Metalist maçında fark görüldü demişsin, bu hesaba göre mesela Jaja Coelho dediğimiz adını 2008 sonbaharında ilk defa duyduğumuz bu adam Beşiktaşlı Bobo-Holosko-Nobreden, Gsli Nonda-Baroş-Kewelldan, Olimpiakoslu Diogodan, Herthalı Raffael, Voronin, Panteliçten, Benficalı Cardozo, Reyes, Nuno Gomez, Suazodan, Sampradorialı Pazzini ve Cassanodan da iyi oluyor değil mi? Çünkü bu adamların oynadığı takımları birer birer elediler.
Evet misal Gomis çok iyi futbolcu, genç de, keşke biz bulup çıkarsaydık ama bakıyorum 2 senedir attığı gollere, Bobonun atmadığı (bakın atamayacağı demiyorum, resmen aynısından atmadığı) bir tane golü yok. E o zaman bize milyon eurolar batıyor mu elimizdeki lamborghiniyi zararına satıp ferrari almaya kasıyoruz?