![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben artık bişey diyemiyorum...8 milyon euro verip ala ala tabatayı alan bu zeki insanlara... Önümüzü göremiyoruz sayenizde... Ne biçim yönetimdir anlamadım ... Numunelik... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | inanmıyorum ya bu tabata süper yıldızda niye biz göremedik antepi kaçıncı yaptı kaç asistti var bu adamın bu paraya avrupadan kimler gelmezki senelik 8 milyon euro+4 senelik mukavele senelik 1.4 den =12 milyon euro söyleyin arkadaşlar bu paraya kim gelmez...ya bu başkanında yanındaki yönetici gözükenlerinde beşiktaşlı olmadığı ortaya çıktı....azize yıldırım bizim başımıza geçse bu kadar zarar vermezdi kulubüe bu kadar küçük düşürmezdi bizleri bu kadar küfür ettirmezdi bizlere kendisine...haram zıkkım olsun verdigim maç paralarına...aldığım formalara ve onca şeylere ...hakkımı helal etmiyorum...eminim bir çok beşiktaşlıda bunu düşünüyor şu an bize 8-0 ları yaşatan başka ....böyle transferlerle dahada büyük bir acı yaşattın bize...sana çok büyük beddualar okumak istiyorum ama bu bize yakışmaz...bizde var ama sende olmayan şeydir beşiktaşlı duruşu...tabata bir yıldız adayı degil iyi bir futbolcu olabilir ama öyle sürüyle futbolcu var....zamanında finki alırken bas bas bağırmıştık fink iyi ama bu adam top dağıtamaz düz bir oyuncudur dedik ama onlar daha iyisini bildiklerini zannettikleri için aldılar...ben anlamıyorum niye taraftarın istegi yerine getirilmiyor ...dediler ki biz öyle bir transfer yapıcazki ronaldo'nun bile transferini gölgede bırakıcak...bu muydu ..ya biz aptal mıyız...resmen bunlar bizi salak zannediyor...ama şu bir gerçek seni beşiktaş tarihi kötü ve kara kalemlerle yazacak demirören ve ekibi....artık defolun beşiktaşımızdan yeter kanını emdiginiz...offf...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Dogrular: -Tabataya o para verilmez - Tabata yildiz degildir, türkiye capinda iyi bir futbolcudur - Yönetimimiz beceriksizdir! (Gökhan Zan, Ibrahim Kas, Bobo, M.Topuz vs vs) - o paraya süper futbolcular getirilir Türkiyeye Hepisinde, hepimiz hakliyiz...elestirmekle hakliyiz AMA Transfer döneminin bitmesine 2-3 gün kala, ne deco gelir, ne van der vaart gelir...adamlarin önüne kirmizi hali sermeden....decoyu chelsea 8 milyona birakmaz....fiyati yükselteceksin....tamam chelsea verdi diyelim...deco gibi dünya starini ikna edip nasil getireceksin besiktasimiza (bu beceriksiz yöneticilerle).... Van der Vaart desen...adamin pesinde dieger liglerden cok büyük kulüpler var...ve bonservis 10 milyonun altinda olmayacak...ayni sekilde 2-3 günde böyle starlar ikna edilmez...bizim yönetimde bunlari becerecek adamlar yok...bunu hepimiz biliyoruz... Bu yönetime ragmen sampiyon olduk...özveriyle...calisarak... Simdi Tabata Besiktasli....artik destek verecegiz...costuracagiz adami...bagrimiza basacagiz.... ben inaniyorumki besiktas tabatadan cok yararlanacak ve aranan kanin o oldugunu kanitlayacak... hepimizin hayalleri vardi...bir umut vardi dünya yildizi gelir diye...ama olmadi...sartlar(kontenjan vs) ve beceriksiz yönetim...bunada sükür.. tabata besiktasimiza hayirli olsun.....iyi günler gelecek...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Yazına katılıyorum.Malesef çok iyi bir Beşiktaşlı olduğuna inandığım ama baba işini dahi yönetemeyecek kadar aciz bir insan başımızda oldukca biz daha cok yıldız vaadi gösterilip sonunda Tabataları alırız.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Tabata bitti 27 Ağustos 2009 Perşembe * 23:48 Tabata için kulübüyle 8 milyon Avro karşılığında anlaştık. ![]() Beşiktaşımız, bir süredir transferi için uğraştığı Gaziantepspor'un Brezilyalı futbolcusu Tabata'yı kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ve Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, bu akşam yaptığı görüşme sonrasında Tabata'nın transferi konusunda anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ın, Tabata'nın bonservisi için Gaziantespor Kulübü'ne yaklaşık 8 milyon Euro ödeyeceği belirtilirken, futbolcunun da yıllığı 1.3 milyon Euro'dan 3 yıllığına sözleşme imzalaması bekleniyor. Kaynak: Karakartal.com | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bomboşşşş bi transfer yazık günah şu taraftara yaa..bu demirören ya başka bi takım tutuyo yada futbolun f.sinden anlamayan biri!bir insan bilerek isteyerek bi kulübe ancak bu kadar zarar verir !
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Riquelme'de pürüz çıktı Tabata bitti Başkan Yıldırım Demirören uzun uğraşların ardından Delgado'nun sözleşmesini dondurdu. ![]() Mustafa Denizli’nin ısrarla istediği 10.5 numara yabancı için kontenjanını boşaltan Siyah-Beyazlı ekip, bütün gün boyunca Riquelme’nin işini bitirmeye çalıştı. Beşiktaş 6 verdi, Boca Juniors 10 milyon Euro’dan aşağı inmedi. Kartal, bunun üzerine yedekte bekleyen Antepli Tabata ile anlaştı. 8 milyon Euro’ya el sıkışıldı, yarın imza töreni var. Orhan Yıldırım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | riquelmeye 6 vermişler 10 istemiş ondan sonrada gidip tabatayamı 8 vermişler ![]() ![]()
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |