![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaş sevgisi tartışılmaz kanımız canımız dert gelicekse beşiktaşımızdan gelsin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hakkaten yaşın çok genç, ama Beşiktaşlılık Ruhu'na yakışan sözlerle Beşiktaşlılığı ne kadar güzel özetlemişsin. Aynen dediğin gibi kardeşim.Biz biraz da mazoşistiz ![]()
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bırakın bunları adamlar gs fb alsın gıtsın bız sevınmek ıcın sevmedık vs dıyelım mactan sonra tepkı verılecegıne bitmesın dertler dıyelım o zaman kume duselım hala bıtmesın dertler dıyelım hersey ortada bu yonetımle olmuyor
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Ben 15 yaşındayım, 2 şampiyonluk gördüm ama senin kadar isyankar değilim be abi.. Koca 15 yıl, ve ben 2 şampiyonluk hatırlıyorum. Arkadaşlarım 5-6 şampiyonluktan bahsediyor, olsun.. Ben Beşiktaşlıyım, alnımın ak, başımın dik olarak gezmeyi Şeref Bey'lerden, Baba Hakkı'lardan öğrendim.. Sakatlarımız da düzelince, sistem de oturunca emin ol yine herkes bizi konuşacak. Son olarak; şimdiden ğsyi şampiyon ilan eden yalaka basına da bir sözüm olacak;:; BEŞİKTAŞ AĞIR TAŞTIR, ALTINDA KALIRSINIZ! | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen abi .
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende dün maça çok tepkili yönetime çok kızgın gittim ama maç içerisinde takıma destek vermemiz gerekliydi öylede oldu maç sonuna gelince bir anda sanki duygu patlaması oldu ve tezahurat söylenmeye başladı. O tezahuratı anlamak isteyenler hangi amaçla söylendiğini de anlamışlardır. Kardeşim sana gelince helal olsun bu yaşta bu olgunluk gözlerinden öpüyorum seni | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |