![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seven insan üzülür arkadaşım...Bizimde sevgimiz bu renklere ama arkadaşımızında dediği gibi hatalara göz yumarsak bizi biz yapan değerlerimizin ne önemi kalır..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #3 | ||
| GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen abi .
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam da İbrahimcim,taraftarın yönetim hatalarına gözyummama,herşeye karışma,ona git,buna kal deme gibi bir hakkı ve yetkisi ve görevi yoktur ki..bizler Beşiktaş kulübünün sahada kazanmasını isteyen sadece ve sadece taraftarıyız..onun dışındakiler kendi kendimize yüklediğimiz fazlası ile marjinal ve gereksiz görevlerdir..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #5 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #6 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şunu kabul edelim ki GS ın transfer becerisi bizden yüksek..Sebebi de kişisel beceri değil..GS ın Avrupa da çok iyi bir şöhreti var ..adamlar çok fazla düşünmüyor GS ye gelirken..Elano transferini gözünüzde büyütmeyin o kadar..Brezilyanın 2010 Afrika kadrosu açıklansın bakalım..Şunu da unutmayın..Bizim orta sahamızda da bence Avrupanın kendi mevkisindeki en iyi 10 adamından biri oynuyor..Ernst i seyrederken valla yoruldum..gelin iyilerin tadını çıkaralım..Yönetim gerçekten çok uğraştı iyisini almak için ,ama adamlar gelmiyor,en ufak bir soruşturmada 3 maç kötü oynayanın yuhalandığını öğreniveriyorlar..Tabata meselesine gelince..kınamayalım yönetimi,öyle veya o mevkideki eksiği gidermek için bir hamle yaptılar..inşallah da iyi olur..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaş sevgisi tartışılmaz kanımız canımız dert gelicekse beşiktaşımızdan gelsin razıyızz | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hakkaten yaşın çok genç, ama Beşiktaşlılık Ruhu'na yakışan sözlerle Beşiktaşlılığı ne kadar güzel özetlemişsin. Aynen dediğin gibi kardeşim.Biz biraz da mazoşistiz ![]()
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |