![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Tabatayıda hepimiz biliyoruz.... İnşallah yüzümüz kızarır inşallah sonuçta beşiktaşımız kazanmış olacak yüzümüz kızardığında. Çok mu önemli sanki benim yüzümün kızarması. Beşiktaşım kazansında varsın yüzüm kızarsın ben bunu mu dert edicem ben sanıyorsun. Tabata iyi oynayacak ve ben yüzümün kızarmasından mı çekinicem. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam oyuncu istedik.10 numara bir adam istedik kabul ediyorum. Tabata alındı.Ona da eyvallah diyoruz.(Zaten Tabata'ya kötü oyuncu diyen de yok). Ama 8 milyon veripte kazık ye mi dedik! Düpedüz kazıklandık. Gantepli olduğum için hemşerimi tebrik mi etsem - Beşiktaşlı olduğum için yönetime mi sövsem ben de kararsızım ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | madem delgado sorununu 1-2 gün içinde çözebiliyordunuz neden daha önce yapmadınız bu işi ozaman tabataya mecbur kalınmazdı yanlız tabata transferinde burnuma pis kokular geliyor bizim başkan daha önceden antep başkanına söz vermiş tabata için | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 8 milyon a güya 10,5 numara ve yıldız nieteliğinde anadolu klübünden mecburen bir futbolcu yu başka bir klüp almaz herhalde. Demirören farkı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | türkiyenin en iyi yabancısı !
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | katkisi olacaktir takima ama bu yedigimiz kazigin buyuklugunu kapatmaz sadece biraz nefes aldirir takima katkisi olmasi mesele sudur tabatanin kotu topcu olmadigini herkez kadar hepmiz biliyoruz ama transferdeki ilk amac sudur bana gore alirken satacagin zamanida dusuneceksin tamam gs 8.5 milyon verdi keitaya 7 verdi elanoya ama onumuzdeki sezon ben bu adamlardan istedigimi alamadim kardesim satiyorum dese en az 6 sardan satar tabata besiktasta tutmazsa biz tabatayi kaca satacaz bunu dusunen bitane yonetici oldumu bu parayi verirken benim derdim orda
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herseyın bası sabır bekleyıp görecez | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |