![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu forumda daha evvelde dile getirmiştim ,delgadonun bugüne kadar yapamayacakları bundan sonra yapamayacaklarının teminatıdır diye ve çok rahatlıkla söyleyebilirim ki tabata onun yapamadıklarını çok rahatlıkla yapacaktır ...ayrıca tabata 'nın gelmesı ıle bırlıkte top bızım ayağımızda daha çok kalacağı için ve bu durumda takım savunması sırasında ,üzerlerine çok fazla yük binen ortasaha oyuncularımız rahatlayacak ve daha az efor sarfedip daha faydalı oynayacaklardır...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdar Özkanda antremanlarda tozu dumana katıyor ama maçlara gelince donup kalıyor ne yapacağını bilmiyor. İş antremanlarda bitmiyor lig ve özellikle Ş.L. ben hala Tabatanın asla bizim takımın 10 numarası olabileceğine inanmıyorum ama inşallah utandırır beni. Çok zor... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |