![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ıyyyy ben o takımların iisimlerini bile telafuz etmiyorum ki desteklicem bi de he ama anadolu takımlarını desteklerim gerekirse maçına bile giderim ( yarı finalden aşası kurtarmıyo ) ehueheu
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya zaten biri Tromso gibi köy takımına eleniyor diğeri Randers gibi 8 yıl önce kurulmuş amatör bir takımı kendi kalelerine attığı golle yeniyor.Sonra da UEFA'yı alcaz diyorlar.Ya bazen F.Bahçe taraftarına çok acıyorum.Bir takımın taraftarının hayal gücü bu kadar zorlanır mı ya?? ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | galatasaray uefa kupasını aldıgı gün havaya sıçramıştım cok sevinmiştim gerçekten bi türk takımın böyle basarı elde etmesi güzeldi ama bunlar o kupayı aldıkları zaman hemen diger takımlarla kendilerini kıyaslamaya başladılar kendilerini yüksekten görmeye başladılar ve o günden sonra yemin ettim bir daha ne galatasarayı ne de feneri destekleyecegime hatta rakip gol attıgında bile havaya sıçrıyorum(d.kiev).şimdi galatasaray ne halde adamlar sefilleri oynuyo iyi oldu onlara artık hep geçmişiyle övünecekler onların gelecegi zaten bitti. | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hiçbir zaman istesemde ne gs yi ne fb yi destekleyemem,yapımda yok..Ama anadalolu takımlarının ki trabzonda dahil başartılı olmasını isterim gerçekten...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben her zaman heryerde sadece Beşiktaşımızın başarısını isterim ne ezikbahçe nede cin con nede baskasının ne basarısını isterim nede beni ilgilendirir sonuna kadar karakartal
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | türkiyenin acil puanlara ihtiyacı var tüm temsilcilerin gruplara kalmasını isterim biz içeride rekabeti yaparız ancak dışarıda hep birlik olmalıyız fenerbahçe galatasaray kayseri antep fark etmez.türkiyenin acil puana ihtiyacı var | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |