![]() |
Ya Samet Aybaba Yada Mustafa Denizli Önlemi, felaketi yaşamadan önce almak lazım. Tigananın takım üzerinde olumlu bir etkisini gören var mı? Bir sistem var mı? Beşiktaşımızın şu maçını rahatça izleyebildim dediğimiz bir maç var mı? Bu gidişat ile gelecekten umudu olan var mı? Eminim ki tüm bunların cevabını her Beşiktaşlı Hayır diye cevaplayacak. O halde, bu takımı ve Türk futbolunu Türk sporcusunu yakından tanıyan ve tecrübeleri ile aldıkları her takımı mutlaka üst sıralara taşıyan ya Samet Aybaba yada Mustafa Denizli gelsin.Yeter artık Tigananın ipe sapa gelmez futbol anlayışından. Bize başarı lazım bize güven lazım. Tigana ile kesinlikle başarılı olamayız. Bu açıkça görülüyor. Bir önlem almak için illaki felaketi yaşamak mı lazım. İllaki takımın iyice çöküşe geçmesi mi lazım. Tigana mutlaka değişmeli. Mutlaka Samet Aybaba yada Mustafa Denizli gelmeli Sinan Engin de menejer olmalı . Bu takımda disiplin denen birşey yok şuan. Allah yardımcımız olsun. NOT : Ben şimdi herkese soruyorum bir türk teknik direktör avrupada bir takımı çalılştırsaydı ve aynen tigananın aldığı sonuçları alsaydı? Bizim sabrettiğimiz kadar sabrederlermiydi ? |
gelecekse samet aybaba gelsin..tiganaya sabrettiğimiz kadar ona sabretsek banko şampiyonduk |
sametı carsı kabul etmez |
mutlu kardeş doğru söylüyorsun. neden türk teknik direktörlerin bu kadar limiti yok ya. üstelik bu yabancılardan daah başarılı olmamaları için hiç bir neden yok. |
kardeş bizim işimiz çarşı ,asyalı kartalllar falan filan değil her gruba saygımız var. bu taraftar nobreyede karşıydı ilk zamanlar ama şuan en güvendiğimiz yabancılardan birisi. samet hoca bu takımı toparlar ve taraftarın sevgilisi olur Allahın izniyle.inşallah samet hoca gelir de takımımız gerçek kartal kimliğine bürünür. |
valla benim gönlüm denizliden yana sametle olamz....bu arada çarşı herseyi cok biliyosaa niye tiganayı savunan pankartı actı niyee..tiganayla olmazzz |
samet aybaba yı demıroren getıremez (gelmesın demıyorum getıremez dıyorum) |
sameti getirmezler,tigana giderse ilk ihtimal denizli |
gelicekse beşiktaş ruhundan anlayan birisi gelsin |
Ertugrul saglam & Feyyaz ucar |
sinan engin ile samet aybaba gelirse gerçekten mükemmel olur. samet kaprisli bir adam değil yanındakinin lafına kulak verip değerlendiri. |
Mustafa Denizli Şampiyon Yap Bizi |
Alıntı:
|
ertugrul sağlam daha pişmedi.kayseri ile istanbul çok farklı kayseri yenilince kayseride kı hangı medya yazacak sunları sunları yanlıs yaptın dıye.besıktas ta gorev yapmka kolay degil rıza dan gorduk.ama samet sinan ikilisi deli işler yapar.tigana yı bu 15 gunde gondermeleri sart yoksa arkası gelır uefa da olacaklar bellı gozukuyo... |
gelecekse beşiktaşımız hak ettiği yerlere taşıyacak adam gelsin denizli bence gayet iyi |
valla arkadaslar hayret ediyorum size ne denizlisi yaa...nerde kil herif varsa onu tavsiye ediyorsunuz... tiganayla devam diyorum ben size...illede tigana inadina tigana |
artık alıştık bazı arkadaşların her başarısız sonuçtan sonra bi çuval dolusu teknik direktör saymalarını.!! her yenilgiden sonra su gitsin bu gelsin mantıgı çocukça bi mantıktır ve günübirlik başarıyla yaşayan ve klavye taraftarlıgı yapanların işidir..!!!!!! |
yıldırım demiröeren samet aybabayı getirmez...çarşı samete karşı...bence ertuğrul gelsin dicem ama ben sezon sonuna kadar bizi idare edecek bir hocadan yanayım..daha sonra avrupada vizyonu olan bir hoca istiyorum... |
beyler denızlı gelsın ne sametı ya kardesıne bak hızaya gel ..o sulaleden akıllı adam cıkmaz bence adnanın abısınden ne olur a.q |
denizli gelsin bence..hemen hazır 15 gün ara var...toparlar takımı...ya da oluyorsa ersun yanal... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaw bu Denizli neden bu kadar kıymete binde anlamış değilim... hayatında tek başarısı çok kötü futbol oynayarak fb yi şampiyon yapmak o kdr... bize uzak olsun.... bu takımı ya lucescu ya samet kurtarır... |
ikiside işe yaramaz bence..ziya doğan'ı tek geçerim |
Tv8 i izleyinde Samet görün nasıl doğru konuşuyor... çok iyi analiz etmiş takımı |
bakalım bu işin sonu nereye gidecek |
Tiganaya inşallah gazeteciler şunu sorar: "bu takımı başarıya ulaştıracak inancı kendinizde hissediyormusunuz" diye. vereceği cevabın olumlu olacağına ihtimal vermiyorum.verirsede inanarak söyleyemez.çünkü takımın bir sistemi yok. bam güm futbol ile başarı gelirmi hiç? derhal samet hoca yada mustafa denizli takımın başına getirilmeli. herşey çok geç olmadan. |
samet aybaba yanina ali gultiken menjer sinan engin |
ertugrul saglamın kayseriyi kısıtlı imkanlarına ragmen nereden nereye getirdiğini gördük bence o gelmeli aslında ziya dogan trabzona gitmeseydi en iyisi o olurdu |
Alıntı:
|
İKİSİNEDE KARŞIYIM ERTUĞRUL SAĞLAM |
Bence siz hepiniz toplanın Beşiktaşın başına geçin.. Kesin şampiyon oluruz hadi aslanlarım göreyim sizi.... |
Alıntı:
|
Keşke geçebilsem. k.erciyes nasıl yenilir gösterebilsem... |
ayrıca biri yazmış tv8 izle de gör samet nasıl doğru tespitler yapıyor diye hey allahım orda doğru tespit yapanların hiç biride nedense takım çalıştıramıyor bkz.samet rıdvan ayrıca samet dediğin adam 2000-2001 sezonunda senin o trübünün kallbi dediğin kapalı'ya bir avuç çapulcu diye hitap etti evet bir avuç çapulcu yutulacakmı bu laf...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
walla güzel olur buradaki arkadaşların yorumları tigana nın zekasından çok çok üst seviyede neden olmasın |
Alıntı:
bu kadar insan olumsuz bakıyoda bir tek sen mi olumlu bakıyon tiganaya birşeyler varsa biz niye göremiyoz arkadaşlar LUCESCU dan yanayım bende |
Denizli... Denizlii.. hem lig tecrübesi var. hem de avrupa tecrübesi.. hem de en büyük özelliği olan cesareti..!! o olamıyorsa.. ben de Sametten yanayım.. sevgilerimle.. |
mustafa denizli besiktaslıyım diye acıklama yaptı kıymete bındı 1-ziya dogan 2-ertugrul saglam 3-samet aybaba bunlar besıktaslı degılmı ziya dogan a bugun gel de bugun bırakır ts yi bırakmadımı bıraktı ama yonetım onu getirmedi ertugrul belkı sezonu tamamlamak ister ama oda gelmek için can atıyordur eminim samet aybaba takımı toplar kesın ama ertugrul ve ziya daha iyidir tigana yap alt yapı sorumlusu genc yetenek bulsun getirsin daha fazlasını bekleme ondan |
| Türkiye`de Saat: 01:50 . |