![]() |
sinan engin ile samet aybaba gelirse gerçekten mükemmel olur. samet kaprisli bir adam değil yanındakinin lafına kulak verip değerlendiri. |
Mustafa Denizli Şampiyon Yap Bizi |
Alıntı:
|
ertugrul sağlam daha pişmedi.kayseri ile istanbul çok farklı kayseri yenilince kayseride kı hangı medya yazacak sunları sunları yanlıs yaptın dıye.besıktas ta gorev yapmka kolay degil rıza dan gorduk.ama samet sinan ikilisi deli işler yapar.tigana yı bu 15 gunde gondermeleri sart yoksa arkası gelır uefa da olacaklar bellı gozukuyo... |
gelecekse beşiktaşımız hak ettiği yerlere taşıyacak adam gelsin denizli bence gayet iyi |
valla arkadaslar hayret ediyorum size ne denizlisi yaa...nerde kil herif varsa onu tavsiye ediyorsunuz... tiganayla devam diyorum ben size...illede tigana inadina tigana |
artık alıştık bazı arkadaşların her başarısız sonuçtan sonra bi çuval dolusu teknik direktör saymalarını.!! her yenilgiden sonra su gitsin bu gelsin mantıgı çocukça bi mantıktır ve günübirlik başarıyla yaşayan ve klavye taraftarlıgı yapanların işidir..!!!!!! |
yıldırım demiröeren samet aybabayı getirmez...çarşı samete karşı...bence ertuğrul gelsin dicem ama ben sezon sonuna kadar bizi idare edecek bir hocadan yanayım..daha sonra avrupada vizyonu olan bir hoca istiyorum... |
beyler denızlı gelsın ne sametı ya kardesıne bak hızaya gel ..o sulaleden akıllı adam cıkmaz bence adnanın abısınden ne olur a.q |
denizli gelsin bence..hemen hazır 15 gün ara var...toparlar takımı...ya da oluyorsa ersun yanal... |
Türkiye`de Saat: 22:05 . |