![]() |
Alıntı:
|
Yapmayın beyler. Samet Aybaba kim?Mustafa Denizli kim?Bırakın bunları. Onlar gelecekse kimse gelmesin daha iyi.Medyanın gazına gelmeyin.Olan beşiktaşımıza oluyor.Yönetim bunun farkında bile değil. |
anca denizliyi getirirler samet bu yönetime yak uyduramaz |
Alıntı:
|
fenerli medya yazıyor biz sazanlarda atlıyoruz.helal olsun walla bize.ne kadar da kolay bizi kandırmak. tigana bence çok büyük hoca.kadromuz tam anlamıyla oturmadı.ayrıca sezon başında bu kadroya çoğu kişi,bu sene oturur seneye de şampiyonluklara ambargo koyarız diyordu.ama ricardinho nun gelişi bir anda herşeyi unutturdu. futbolculara bir sürü para harcandı.bu futbolcuları da tigana aldırdı.yeni gelen hoca bu futbolculardan bazıları bana uymuyor diyecek,yeni transfer isteyecek ve filmi başa saracağız. halbuki bu yepyeni ve bana göre muhteşem kadroya bu sene tölörans tanınırsa seneye bir-iki takviyeyle önümüzde kimse duramaz. cincon zaten bitti.eziklerde ise ruh yok.tigana kalırsa bu seneyi bilmem ama seneye ve ondan sonraki seneler bizimdir.... |
hani bu takım gençti bu takım tecrübesizdi bu takımdan bu sene birinciliği beklemeyelim ama destek verelim demiştiniz destekler ne çabuk bitti |
Alıntı:
|
valla bu türk milletini anlamak zor.türkiyede 70 milyon futbol profesörü var.inanilir gibi degil.yetti artik be. futbol da her an her sey olabilir.futbolda basarinin formülü yok.besiktas kayseride 89uncu dak. gol yemesi böyle bir topic ilgi görürmüyde?hic sanmiyorum. ama size basarisizligin förmülünü verebilirim: sezonun henüz basinda taraftarin takimindan ve antrenöründen sogumasi ve yeni antrenörler arayisina cikmasi. üc seneden beri ayni hatayi yapiyoruz ama daha da akillanmadik. bence ne olursa olsun mevcut antrenörle devam edilmeli ve umutsuzluga kapilmamali. |
Alıntı:
|
beyler bombayı patlatıyorum DANİEL AMOKACHİİİ GELSİN!!! |
Türkiye`de Saat: 17:26 . |