![]() |
seni baskanimiz olarak görmek istiyoruz sayin aksu |
Hüsnü Güreli Konuştu !.. Yıldırım Demirören`in daha önce Hüsnü Güreli`yle özel bir görüşme yapıp, ikinci başkanlık teklifinde bulunduğu medyada yansımıştı. Yurtdışında olan Hüsnü Güreliye ulaşıp bu konu hakkında fikirlerini sorduk. Haber1903`den Murat Özen`in sorularını yanıtlayan Hüsnü Güreli ikinci başkanlık için şunları dedi; `` Bana iki başkandanda bu şekilde bir teklif geldi.İşlerim için yurtdışındayım zaten.Fakat şunu söylebilirim ben şuanki başkan ve başkan adayının listesine girmeyeceğim.Bu kadar uzun süre yöneticilik yaptım.Eğer ilerde düşüncem olursa bu sadece ``Başkanlık`` için olur.Yani artık yönetim kadrosu değilde başkanlık düşünüyorum.Bu seçim iki aday içinde hayırlı olsun umarım Beşiktaş kazanır.`` Diyerek sözlerini tamamladı. - Haber1903 - *Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903© |
Aksu'nun Listesinde Yer Alan Son İsim Ocak 2010`da düzenlenecek Beşiktaş Jimnastik Kulübü Olağan Genel Kurulu`nda Başkan adayı olan Av. Dr. Murat Aksu, Yönetim Kurulu`nun yeni isimlerini açıklamaya devam ediyor. Murat Aksu`nun listesinde yer alan son isim; spor camiasının ve basınının içinden gelen bir gazeteci olan Gülengül Altınsay oldu. Murat Aksu`nun Yönetim Kurulu Listesinde daha önce açıklanan isimler Cumhurbaşkanlığı eski baş danışmanı ve RTÜK Kurucu Başkanı Ali Baransel, Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Bağfaş Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Gençer, Microsoft Ortadoğu ve Türkiye`nin Başkanlığını da yapan ve dünyada çok uluslu şirketlerde en üst düzeyde yöneticilik yapmış olan Enre Berkin, Uluslar arası Finans dünyasının önde gelen yöneticilerinden Merdan Araz ve Tekstil sanayinin duayenlerinden sanayici Faruk Pala olmuştu. Murat Aksu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dedi. Beşiktaş için titizlikle oluşturduğumuz Yönetim Kurulumuzun iş hayatında elde ettikleri kişisel başarıları ve birikimlerinin dışında Beşiktaşlılığı, Beşiktaşımızın ihtiyaçlarını anlamaları ve hissetmeleri çok önemlidir. Beşiktaşta değişimi gerçekleştirirken sağlam kurumsal ve mali yapının yanı sıra, demokratik yönetim ve karar alma mekanizmalarının işletillmesinde bize farklı bakış açıları getirecek kadın adaylara da ihiyacımız vardı. Bugün toplumun her alanında birikimleri, donanımları, vizyonları ve kendilerine özgü sezgileri ile başarılı hizmetler gerçekleştiren kadınlarımızın ülkemizin kalkınmasındaki payları büyüktür. Dileğimiz, yönetim kurulunda bir kadınla aynı sorımluluk ve görev anlayışı içinde çalışmanın çağdas görüntüsünün tribünlerimize yansımasıdır. Maclarımızın trıbünleri dolduran her yaş grubundan kadın ve erkek izleyicilerle bir şölen havasında geçmesi en büyük hedefimizdir. Gülengül Altınsay`ın ekibimize katılması bu anlamda çok önemli ve sevindiricidir. Beşiktaş camiasının yakından tanıdığı, sevdiği Sayın Altınsay, Yönetim Kurulumuzun hem kadın üyesi olarak, hem de Beşiktaş`ı çok iyi bilen gazeteci kimliği ile bizlere başka bir bakış açısı kazandıracaktır. Sayın Gülengül Altınsay`a ekibimize katılımı ve katkıları için çok teşekkür ediyorum. Gülengül Altınsay ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi. Beşiktaş kötü yönetiliyor. Yurt içinde ve yurt dışında saygınlığından sürekli bir şeyler kaybediyor. Bu gidişe dur demek gerek. Bunun için sorumluluk aldım ve harekete geçme gereğini duydum. Çünkü Beşiktaş benim hayatımın çok önemli bir parçası. GÜLENGÜL ALTINSAY KİMDİR? Düzce doğumlu olan Gülengül Altınsay, Sivas Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Mezunu. 1978`de gazeteciliğe başlayan Altınsay, 1981-1993 arası Biyoloji öğretmenliği yaptı. 1989`da Genç İnsan Dergisinde spor yazarlığına başladı. Sırasıyla Gelişim Spor dergisi, Güneş Gazetesi, Panaroma Dergisi, Fotospor, Sabah, FotoMaç, Star, Akşam Gazetelerinde spor yazarlığı yaptı. Halen Taraf gazetesinde yazmakta. Altınsay 1989`dan bu yana Beşiktaş Kongre üyesi. |
Degerli abimiz Ibrahim ALTINSAY'in esi. Hayirli olsun |
Beşiktaş`ın 31 Ocak`ta yapılacak genel kurulu öncesinde listesine aldığı Adanalı işadamı Serdar Adalı ile Çukurova`da şov yapan Yıldırım Demirören, Adana Seyhan Oteli`nde delegelerle bir araya gelip, yemek yedi. Adana, İskenderun, Ceyhan, Çukurova Beşiktaşlılar Dernek Başkanlarının, Mersin`de ise üyelerin çoğunluğunun desteğini alan Demirören, Murat Aksu`nun, Balıkesir`deki `Şımarık zengin çocuk` benzetmesiyle ilgili, "Onun beyanatlarına cevap vermeyeceğim. Kararı 31 Ocak`ta genel kurul verecektir" dedi. Bu konuşmaları dinleyen Revna Demirören`in, eşine `Cevap ver artık ona` diyerek Aksu`nun söylemlerine tepki gösterdi. Ancak Demirören, cevap vermemekte direndi. "KAZANAN BEŞİKTAŞ OLACAK" Çukurovalı Dernek Başkanlarının destek açıklamaları ile neşelenen Demirören, kürsüye çıkarak, "Bana desteklerini açıklayan başkanlara teşekkür ediyorum. Çünkü tek gerçek var kazanan Beşiktaş olacak. Benim tek ricam seçim süreci Beşiktaş`a yakışır şekilde olsun. Beşiktaş`ın değerini düşürmeden, başkanlara hakaret etmeden bu seçim süreci biter. Çünkü bizim tek amacımız, siyah beyaz renkler ve Beşiktaş. "SİYASET GİREMEZ" Demirören kongre üyeleri ile basına kapalı yaptığı sohbet toplantısında şunları söyledi: "Beşiktaş siyaset üzerinde bir takımdır. Beşiktaş`a siyaset giremez. Hiçbir taraftar Beşiktaş Başkanına küfür edemez. Seçilsem de, seçilmesem de küfür olayını bitireceğim. Tabata büyük futbolcu, sonuna kadar onun arkasındayım." (Dha) *** Eski Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Murat Aksu`nun listesindeki isimleri ve programını yeterli bulmadığı için kendisiyle seçime girmeme kararı aldığını söyledi. Radyospor`da Özgür Sancar`la Haber Özel Programı`nda açıklama yapan Erdoğan, derneklerin hangi adaya oy vereceği konusunda ortak alınmış kesin bir kararın olmadığını, ancak eğilimin Yıldırım Demirören`den yana olduğunu söyledi. Levent Erdoğan, Murat Aksu`yu eleştirerek "Kendisi 2. başkandı o zaman neden söylemedi. O zaman sesini çıkarmadı. Seçime gidilirken konuşuyor. Bu doğru değil. Ben yanlışları, yönetimdeyken de söyledim. Aksu`nun da bunları açıklaması gerekirdi" dedi. DERNEKLERİN EĞİLİMİ DEMİRÖREN`DEN YANA Beşiktaş Dernekleri`yle seçime yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Murat Aksu`yla çalışma imkânımızın bulunmadığına karar verdik. Şu anda derneklerini hepsi ortak bir karar vermiş değil, ama pek çok derneğin Yıldırım Demirören`i destekleme eğiliminde olduğunu görüyoruz. AKSU NEDEN YÖNETİCİYKEN YANLIŞLARI SÖYLEMEDİ? Ben yönetimdeyken yanlış gördüklerimi eleştirdim. Bugün görüyorum ki başkan adayı olan Murat Aksu, ikinci başkanken konuşmadı, bugün yanlışlar yapıldı diye konuşuyor. Ben bir Beşiktaş taraftarı olarak Murat Aksu`nun bugün yanlış olarak değerlendirdiği icraatların, yanlışlığını yöneticiyken de söylemesi gerektiğine inanıyorum. Kendisi 2. başkandı o zaman neden söylemedi. O zaman sesini çıkarmadı. Seçime gidilirken konuşuyor. Bu doğru değil. Ben yanlışları, yönetimdeyken de söyledim. Aksu`nun da bunları açıklaması gerekirdi. Yanlışları söylemek yönetimi yıpratmak anlamına gelmiyor. Bunları biriktirip, seçim zamanında söylemek ne kadar doğru? Ben yönetimdeyken yapılan yanlışlardan sorumluyum. Aynı şekilde Murat Aksu da sorumlu. Bunu bilerek hareket etmesi gerekiyor. *** Ulan L.E. sende ne bicim Besiktaslisin..daha iki ay önce demiröne saydiriyordun simdide yine yalaka gibi geri dönüyorsun..hepiniz seref yoksunuz..yol alin Besiktastan elerine cekin.. ah ah hic kimseye inanamak lazim..kimse Besiktasi düsünmüyor ki..:( |
M.Aksu Boş Durmuyor http://img4.mynet.com.tr/spr3/murat-aksu-20330_501.jpgBeşiktaş Kulübü'nün 31 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek kongresinde başkan adayı olan Murat Aksu, yönetim kurulu listesindeki bir ismi daha açıkladı. Şu ana dek yönetim kurulu listesindeki 8 ismi açıklayan Aksu, armatör Koray Deniz'e de listesinde yer verdi. Beşiktaş Kulübü'nde etkin bir camia olan denizcilik sektöründe yer alan Koray Deniz, Aksu'nun yönetim kurulu listesindeki 9. isim oldu. Başkan Adayı Aksu, daha önce Cumhurbaşkanlığı eski başdanışmanı ve RTÜK Kurucu Başkanı Ali Baransel, Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Bağfaş Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Gençer, Microsoft Ortadoğu ve Türkiye'nin başkanlığını da yapan ve dünyada çok uluslu şirketlerde en üst düzeyde yöneticilik yapmış olan Emre Berkin, uluslararası finans dünyasının önde gelen yöneticilerinden Merdan Araz, tekstil sanayinin duayenlerinden sanayici, kulübün eski yönetim kurulu üyelerinden Faruk Pala, gazeteci yazar Gülengül Altınsay, inşaat, turim sektörünün önde gelen iş adamlarından ve yine kulübün eski yönetim kurulu üyelerinden Bahri Büyükhanlı'yı yönetim kurulu listesine aldığını bildirmişti. Murat Aksu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü'nün kuruluşundan günümüze uzanan çizgisinde, daima çağdaşlık temelinde ileri atılımlara öncülük etmiş bir camia olmasının haklı gururunu taşıdıklarını belirterek, ''Demokrasi, bilgiyi, beceriyi, hak ve özgürlükleri değerlendiren, insan onuruna en yakışan yönetim biçimidir. Bugün Beşiktaş'ın temel sorunlarının başında, demokratik yönetim anlayışının bütün unsurlarının sağlam ve sağlıklı işlememesi gelmektedir. Ortak akıl, paylaşımcı yönetim, maddi imkanları rasyonel şekilde değerlendirme ve yeni kaynaklar yaratma konusunda hepsi deneyimli bir kadrodan oluşturduğumuz yönetim kurulumuzun Beşiktaş'ta özlenen atmosferi yaratacağından kimsenin şüphesi olmamalıdır'' diye konuştu. Denizcilik sektörünün ülke ekonomisinde olduğu kadar Beşiktaş yönetimlerinde de çok özel ve ayrıcalıklı bir yeri olduğunu kaydeden Aksu, ''Üretken, mücadeleci ve başarıya odaklanmış kişilerin oluşturduğu denizcilik sektörü, Beşiktaş'ın da en sağlam temellerinden biridir. Beşiktaş'a emeği ve katkısı tartışılmayacak, bu sektörün bir temsilcisi olarak Koray Deniz'in yönetim kurulumuzda yer alması bizim için çok sevindiricidir. Koray Deniz'in dinamizmi ve enerjisinin Beşiktaş'a katkısı büyük olacaktır. Kendisine ekibimize katılımı ve katkıları için çok teşekkür ediyorum'' dedi. Aksu'nun yönetiminde yer alan Koray Deniz ise doğduğu ve büyüdüğü yerin gerçekten Beşiktaş ilçesi olması dolayısıyla Beşiktaş'ın ne ifade ettiğini ve ne olduğunu iyi bilenlerden olduğunu vurgulayarak, ''Bu nedenle Beşiktaş Kulübü'nde yönetici olmak benim için manevi hazların en büyüğü olacaktır. Denizcilik sektörünün büyük bölümü Beşiktaşlıdır. Kulüp yönetimlerinde hemen hemen her dönemde sektörümüz temsil edilmiştir. Başkan adayı Murat Aksu'nun Beşiktaş yönetim kurullarında denizci bulundurma geleneğine uyması ve sektörümüzü temsilen beni seçmesinden onur duyduğumu belirterek kendisine teşekkür ederim'' dedi. Bu arada 1960 yılında doğan Koray Deniz, Londra Greenwich Üniversitesin'de Gemi İşletmeciliği öğrenimi gördü. Deniz, halen Deniz Ay Denizcilk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. |
saglam bi yönetimle geliyor sayin aksu |
demirören iddialı Kongre çalışmalarını sürdüren Başkan Yıldırım Demirören, Bodrum'da üyelerle buluştu. Tüm soruları samimiyetle yanıtlayan Başkan, “Yeniden başkan seçilmem durumunda Beşiktaş’ta sadece liderlik yapacağım. Her branş ve her mevkinin yetkilisi, sorumluluğu üzerine alacak. Beşiktaş’ı sadece Türkiye’de değil, Avrupa ve dünyada sayılı markalar arasına girmesini sağlamak amacıyla uzun vadeli, ancak kaliteli projelerle hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu. |
bizde yedikkkkkkk!!!!!!!!!!!!!! |
Yahu adama sorarlar beş yıldır neredeydin beş senedir yapmadında şimdi mi yapacan? |
Murat Aksu Hız Kesmiyor http://resim.haber1903.com/Manset/Gmurataksuaday.jpg Kongrede Başkan Yıldırım Demirören`in karşısına tek aday çıkacak olan Murat Aksu da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Aksu, dün İstanbul’da ağırlığını armatörlerin oluşturduğu bir grubun toplantısına katıldı. Aksu bu akşam da Silivri’de vereceği yemekte Trakya bölgesindeki delegeleri biraraya toplayacak. Aksu, “Ben kazanmak için kongreye giriyorum. Kimseyle kişisel hesabım yok. Projelerimiz ortada, arkası da gelecek. Beşiktaş’ın yarınları için ekibimizi oluşturuyoruz. Seçimde ne sonuç olursa olsun kazanan Beşiktaş olacaktır. Ne gösterilmeye çalışıldığı gibi bir siyasi kimliğimiz var, ne de kavgacı bir hüviyetimiz” yorumunu yaptı. |
EFSANE HAYATA DÖNECEK !!!! http://resim.haber1903.com/Manset/Gb...20100117_m.jpg Beşiktaş Kulübü başkan adayı Murat Aksu, Trakya bölgesindeki Beşiktaş derneklerinin üyeleriyle bir araya geldi. Klassis Otel`de gerçekleştirilen 150 kadar üyenin katıldığı toplantıda konuşan Aksu, "Beşiktaş adam gibi, Beşiktaş gibi yönetilecektir. Özlediğiniz Beşiktaş için daima yükseklerde uçması gereken `Kara Kartal` için sizlerden oylarınızla bizi desteklemenizi bekliyoruz" dedi. Aksu, şöyle konuştu: "Herkesin hasret kaldığı Beşiktaşlı duruşu, Beşiktaş efsanesi yeniden hayata geçirilecektir. Beşiktaş isyankar doğası ile haksızlıklara karşı dik duruşun simgesidir. Milyonlarca insanın aynı anda sevinip, aynı anda üzüldüğü ortak bir bilinçtir. Yüreğimize oya gibi işlenen bir aşktır. Ancak Beşiktaş`ımızın gıpta ile bahsettiğimiz bu özellikleri son yıllarda ciddi anlamda erozyona uğramış, kulübümüz hem maddi hem de manevi manada bir kaosa sürüklenmiştir. Aklımın erdiği günden bu yana Beşiktaşlılığı kalbinin için hisseden biri olarak, bu acı tablonun karşısında seyirci kalmam söz konusu olamazdı. Bu sorumluluk bilinciyle ekim ortasında başkanlığa adaylığımı açıkladım. Tüm Beşiktaşlıların hayalindeki siyah-beyaz efsaneyi tekrar canlandırabilmek için yola çıktım. DHA |
BEŞİKTAŞ TARAFTARI HAKLI` Divan kurulu başkanı Karadeniz`den açıklamalar... Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı yalçın Karadeniz, taraftarların protestosunun haklı olduğunu ancak, eleştirilmesi gerekenin başkan ya da yöneticiler değil, futbolcular olması gerektiğini savundu. FUTBOLU BAŞKAN YA DA YÖNETİM OYNAMIYOR Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Karadeniz, “Taraftarın Kasımpaşa maçındaki görüntüleri güzel değildi, ama seyirci de güzel futbol görmek istiyor. Takımının iyi netice almasını istiyor. Onlara da hak vermemek mümkün değil. Ama iyi futbolu futbolcu ortaya koyar, seyircimizin her kötü sonuçtan sonra protestosu yönetime oluyor. Yönetim oynamıyor ki sahada…” dedi. RAKİPLERİMİZİN YARISI KADAR FUTBOL OYNAMIYORUZ Taraftarlara hak verdiğini dile getiren Yalçın Karadeniz, “Seyircimize bir yerde hak veriyorum; çünkü iyi bir futbol izleyemiyoruz. Geçen sezonun kupa şampiyonu takımı, bu sene gruplarda sıfır çekiyor. Bu durum karşısında taraftara sessiz kalın, oturun seyredin diyemiyoruz. Biz de zaman zaman feveran ediyoruz. Sonuç itibariyle futbolu başkan ve yöneticiler oynamıyor. Bu protestoları futbolcular düşünmek zorunda. Düşme hattında bir takımla oynayan Beşiktaş’ın oyunu rakibinin yarısı bile değil. Antrenmansa antrenman, Antalya’da kamp, alacaksa, hepsi paralarını almışlar. Ne kalıyor geriye. İyi futbol göremiyoruz. Rakiplerimizin oynadığı oyunun yarısını oynayamıyoruz” şeklinde konuştu. GALATASARAYLI DOSTLARIMIZ BİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK AMACI TAŞIMAZ Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Galatasaray’ın kıdemli divan kurulu üyesi Mükerrem Taşçıoğlu’nun usülsüz üyelikler konusunda Beşiktaş’ı örnek göstermesiyle ilgili olarak ise “Galatasaraylı dostlarımızın biz küçük düşürmek maksadıyla böyle bir örnek verdiğini düşünmüyorum. Üç büyük kulübümüz Türk sporunun olmazsa olmazıdır ve ebedi dostturlar” dedi |
Yok böle bi skandal.Bu oynamayan oyuncuları ben mi transfer ettim.Şimdide kendi başarısızlıklarına kılıf arıyorlar.Allah taraftarlarımıza sabır versin ne adamlara kaldık...Daha böle yönetim ne duydum ne de gördüm.. |
Aksu'dan Demirörene Cevap Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Murat Aksu, Başkan Yıldırım Demirören`in katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamaları, seçim sürecinin kendisi üzerinde yarattığı karamsarlık ve düş kırıklığının yansıması olarak gördüğünü söyledi. Aksu`nun yazılı olarak yaptığı açıklama şöyle: "Beşiktaş JK Başkan Adayı Murat Aksu olarak şunun altını çizmeliyim ki şahsıma gelen tekliflere rağmen hayatımda hiçbir siyasi partinin üyesi olmadım ve şimdi de değilim. Sayın Yıldırım Demirören seçim malzemesi olarak nedense Beşiktaş ve siyaseti yan yana getirmeye özel bir çaba göstermektedir. Sayın Demirören, mevcut ikinci başkanının bir siyasi partinin üst düzey yönetiminde bulunduğunu ve aktif siyaset yaptığını ne çabuk unuttu! Aynı partinin gençlik kollarından ve üyelerinden kendi dönemi içinde çok sayıda kişiyi Beşiktaş Jimnastik Kulübü`ne üye yaptırdığı belgelerle sabittir. Sayın Demirören öncelikle Beşiktaş Genel Kurul`u üzerine koymaya çalıştığı bu siyasi vesayeti açıklamalıdır. Beşiktaş`tan başka kaygısı olmayan üyelerimizin bu Genel Kurul`a gelerek oylarını kullanmaları ve buna benzer vesayetleri kırmaları bir kez daha önem kazanmıştır. Bu "Beşiktaşlı" üyeler ve etraflarında ki suç çetelerinin Beşiktaş-Denizlispor maçında, demokratik haklarını kullanarak kendisini "küfürsüz" şekilde protesto eden taraftarlara karşı organize bir şekilde neden şiddet uyguladıklarının açıklamasını da yine Yıldırım Demirören`den bekliyorum. Ayrıca Sayın Yıldırım Demirören`le 2004-2007 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü yönetiminde çalıştık. O dönemde siyaset ile ilgili yapılmayan dedikodu ve manüpilasyonların, bugün özellikle gündeme getirilmesi, Sayın Demirören`in kamuoyuna empoze etmeye çalıştığı "mağduriyet" propagandasının ürünüdür. Sayın Yıldırım Demirören Beşiktaş`ta seçim sürecine siyaset karıştırdığını iddia ettiği Bakan, Vali ve Emniyet Müdürlerinden söz ediyor. Ancak isim ve yer belirtemiyor. İddiasını ispatlayacak hiçbir kanıt öne süremiyor. Bütün bunlar "çamur at izi kalsın" mantığından başka bir anlam taşımaz ve her şeyden önce Beşiktaş Başkanlığı makamında duran birine yakışmaz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, bünyesinde her siyasi görüşten, her etnik kökenden, her dini inanıştan ve toplumun her kesiminden insanı kucaklayan bir üst kimliktir. Doğal olarak Beşiktaş siyaset üstü bir kurumdur. Benim tek rengim siyah - beyaz, tek partim Beşiktaş`tır. Üzerinde sıkça spekülasyon yapılan Del Bosque konusunda Sayın Yıldırım Demirören`in söylemlerine istinaden bir kez daha açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Öncelikle şunu açıkça belirtmek isterim. Del Bosque davasına bakan Avukatlardan Ayhan Çopuroğlu, Sayın Serdar Bilgili döneminden beri Beşiktaş JK`nın avukatıdır ve Beşiktaş`a büyük katkıları olmuştur. Ayrıca Ortega davasındaki başarısından dolayı Sayın Aziz Yıldırım`ın Sayın Demirören`e tavsiye ettiği İtalyan Avukat Ettore dava sürecini Ayhan Çopuroğlu ile birlikte götürmüşlerdir. Sayın Yıldırım Demirören yönetim kurulu üyelerinin verdiği yetki dahilinde Vincente Del Bosque ile, hukuki anlamda görüşümü almadan, İspanya`da kontrat imzalamıştır. Kontrata bakıldığında Beşiktaş aleyhine ağır hükümlerin olduğu açıkça görülür. Herhalde Sayın Demirören o anki panikle doğru dürüst okumadan bu kontratı imzalamıştır. İmza attığı bir kontratı bile okumayan biri, Beşiktaş gibi bir kulübün başında daha bir 3 yıl kalabilir mi? Del Bosque`nin kontratının feshi öncesi Sayın Demirören`i olası bir feshin sonuçları konusunda defalarca uyardım. Buna rağmen benim yurtdışında olduğum bir dönemde İspanyol teknik adamın kontratı tek taraflı olarak fesh edildi. Sonuçlarını düşünmeden kontrat fesheden, sonra da telaşla sorumlu arayan biri daha bir 3 yıl Beşiktaş`ın başında kalabilir mi? Tüm Beşiktaş camiasının speküle edilen her konu ile ilgili doğru bilgilendirilme hakkı var. "Birlik ve beraberlik" spekülasyonlarıyla gerçekler örtülemez. Beşiktaş`tan başka kaygısı olmayanlar bu gerçeklerle yüzleşmekten korkmaz. Beşiktaşlıların Genel Kurul`da gerekeni yapacağına ve sorunların çözümü için yeni bir dönemi başlatacaklarına inancım sonsuz. Beşiktaşlılara doğruları söylemenin Beşiktaş`a hiçbir zararı yoktur hatta büyük faydası vardır. Önümüzde ki günlerde Beşiktaş kamuoyunu meşgul eden ve tartışılan diğer konularda Beşiktaş camiası ile paylaşmaya devam edeceğim." |
keşke bütün kongre üyeleri geçersiz oy atsa da hiçbiri seçilemese |
Alıntı:
Son açıklanan isimler ile listeler bu şekilde oluşuyor |
Bize Bunların Ağababası Yapıldı Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Affan Keçeci, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in dün gece yaptığı açıklamalarla ilgili konuştu. Ntv Spor Radyo'da yayınlanan ve Bülent Yüksel'in sunduğu Sportif Görüş Programı'na katılan Affan Keçeci "Sayın Yıldırın Demirören'in başkan seçildiği 2004 seçimlerinde ben başkan adayıydım. Ve bugün spora siyaset soktuğu gerekçesiyle eleştirdiği Murat Aksu da Başkan'ın listesindeydi. Murat Aksu'nun babası İçişleri Bakanı değil miydi? O günlerde neler yaşadığımı bir ben bilirim, bir de Allah. Bugün seçime siyaset karıştıysa o gün bunların ağababası yapıldı. Neden Başkan'ın o gün sesi çıkmadı?" ifadelerini kullandı. Üyelerin hür iradeleriyle en iyi yönetim kurulu listesinden yana tercih haklarını kullanmaları gerektiğini vurgulayan Keçeci "Derneklerle, gruplarla pazarlıklar bitmedikçe Beşiktaş'ın kurtuluşundan bahsetmek mümkün değil. Bu sözlerim iki taraf için de geçerli" diye konuştu. |
İşte listeler http://i.fotomac.com.tr/2010/01/20/2...0018126250.jpg Murat Aksu reel, Yıldırım Demirören tampon yönetim sunacak. Adaylar, sonradan bu isimleri değiştirebilecek Beşiktaş kulübünde olağan genel kurula sayılı günler kaldı. 31 Ocak'ta gerçekleştirilecek kurul için başkanlığa aday olan Yıldırım Demirören ile Murat Aksu, ilk listelerini bugün Divan Kurulu'na teslim edecek. Adayların daha sonra listelerini değiştirme hakkı bulunuyor. Şu anda başkanlık koltuğunda oturan Demirören, 6 kişi dışında muhtemel isimlerden oluşan tampon bir liste hazırladı. MİLANGAZ TRİBÜNÜ Murat Aksu ise Divan Kurulu'na reel liste sunacak. 2-3 kişilik kontenjanı esnek bırakan Aksu'nun bugün listesini teslim ederken, yöneticilerini de kamuoyuna tanıtacağı öğrenildi. Dün, Anadolu yakasındaki kongre üyelerine yemek veren Aksu, kulübün borcuyla ilgili "Stadın sit alanı içinde kalan tribününe 25 yıllığına Milangaz ismini veririz ve borç ödenmiş olur" diyerek Demirören'e yüklendi. Demirören yönetimi Prof. Dr. Mete Düren: Genel cerrahi uzmanı. Eski yönetim kurulu üyesi. Halen sağlık kurulu başkanı. Serdar Adalı: Nato müteahhidi. Adalı Holding'in sahibi. İncirlik Üssü'nün önemli bir kısmını yapan müteahhit. Doğan Küçükemre: İşadamı. Bilişim sektöründe faliyet gösteriyor. Grup Siyah-Beyaz içinden gelen, camianın tanıdığı bir isim. Cengiz Zülfikaroğlu: Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği başkanı. Ev ve inşaat malzemeleri satan bir şirketin sahibi. Aleaddin Aykaç: Palmali Grup'un CEO'su. Mübariz Mansimov'un yönetimdeki temsilcisi. Fahrettin Curoğlu: Şekerbank eski İstanbul genel müdürü. Seba döneminde iki kez mali işlerden sorumlu asbaşkanıydı. MUHTEMEL İSİMLER Kenan Öner, Hüseyin Yücel, Ertunç Soğancıoğlu, Kıvanç Oktay, Şeref Yalçın, Bülent Deriş, Sinan Vardar, Serhat Soysal, Atilla Bingöl, Bülent Çağlar, Emine Kamışlı, Av. Ahmet Akpınar, Hakan Aksoy, Necip Sever, Aziz Çankırı, Hasan Bozkurter, Prof. Dr. Mesut Parlak, Orhan Saka. Aksu yönetimi Murat Aksu: Avukat. Türk Ticaret Net yönetim kurulu başkanı. BJK eski yönetim kurulu üyesi ve 2. başkanı. TFF eski yönetim kurulu üyesi. Ali Baransel: Cumhurbaşkanlığı eski başdanışmanı ve RTÜK kurucu başkanı. Medya şirketlerinde medya grup başkanlığı yaptı. Dr. Murat Akdoğan: Baymak Kombi'nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı. Yahya Kemal Gencer: BAĞFAŞ yönetim kurulu başkanı. Eski yönetim kurulu üyesi. Emre Berkin: Anadolu Grubu ve Doğuş Holding yönetim kurulu üyesi. Bilişimci. Microsoft Ortadoğu ve Türkiye'nin başkanlığını da yaptı. Bill Gates'in yakın arkadaşı. Merdan Araz: Araz-Tamer Partners Finansal Danışmanlık hissedarı. DHB eski yöneticisi. Uluslararası finans dünyasında özellikle "kredi" konusunda uzman yönetici. Faruk Pala: Joniour Tekstil yönetim kurulu başkanı. Mehmet Üstünkaya döneminin BJK genel sekreteri. Eskilerin çok sevdiği bir isim. Gülengül Altınsay: Eski eğitimci. Gazeteci-yazar. Bahri Büyükhanlı: Büyükhanlı İnşaat yönetim kurulu başkanı. Turizm sektöründe önemli yatırımları var. Seba dönemi yönetim kurulu üyesi. Koray Deniz: Deniz-Ay Denizcilik yönetim kurulu başkanı. Aileden denizci, camianın temsilcisi. Dündar Yetişener: Alanında Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Fibra Beton'un sahibi. İnşaat sektöründe yatırımları var. Adnan Dalgakıran: Dalgakıran Komprasör yönetim kurulu başkanı. Türkiye'nin köklü sanayicilerinden. Makina İhracatçıları Birliği başkanı. Eski TİM başkan adayı. Mine Vargı: Sinemacı-yapımcı. Türkiye'nin ilk bayan sinema yapımcısı. Amerikalı, Eşkıya, Her Şey Çok Güzel Olacak, Kabadayı gibi birçok başarılı filmin altında onun imzası var. Ender Çolak: Borsa ve finans yöneticisi. SPK ve borsa konularında uzman. Metin Albayrak: MAKS Tekstil ve İnşaat A.Ş. yönetim kurulu başkan yardımcısı. Kadir Kılıç: MOD Deri'nin sahibi. Kürk Sanayici İş Adamları Derneği başkanı. Dünya Kürk Fedarasyonu Türkiye delegasyon başkanı. BJK Divan Kurulu üyesi. Süleyman Eren: Eren Deri'nin sahibi. Eski yönetim kurulu üyesi. |
2 yönetim anlayışı arasında pek fark olmadığını düşünüyorum, dolayısıyla hiç bir heyecan da duymuyorum bu seçimle alakalı, kulüp kötü yönetimler sonucu son 6 yıl içerisinde temel olarak nitelendirebileceğimiz bazı değerlerini yitirme noktasına getirilmişken bu seçimdeki başkanlık ve yönetim kurulu adayları bu kadar sığ ve yetersiz kalmamalıydı... |
valla ben aksunun listesinin mukemmel oldugunu dusunuyorum sanki herseyi dusunulerek ayarlanmis secilmis kisiler tusiad ibi liste iste herkes guclu liste soruyordu alin size liste |
|
KONGRE İPTALİ BUGÜN Son günleri kongre atmosferinde geçiren Beşiktaş`ta mali kongre bugün, seçim de yarın yapılacak. Ancak çoğunluk sağlanamadığı takdirde (bu ihtimalin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor) mali kongre 30 Ocak`ta (Lütfi Kırdar), seçim de 31 Ocak`ta (Akatlar Arena) gerçekleştirilecek. |
METİN TEKİN'E GÖREV Demirören Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın uyguladığı sistemi Beşiktaş'a da uygulayacak. Bu bağlamda anlaşma sağlanan Metin Tekin Beşiktaş’a Sportif Direktör olacak. Diğer yandan, Demirören yönetim listesine almayacağı Sinan Vardar ile Serhat Soysal’a dışarıdan görev vermeyi planlıyor. Başkan seçim sonrasında kurulacak olan kurullarda Vardar’a arama-tarama, Soysal’a ise misafirleri ağırlama gibi özel görevlerde kullanacak. Öte yandan daha önce de idarecilik yapan Aziz Çankırı ile Erdoğan Toprak Başkan’ın listesine dahil oldu. |
SERDAR ADALI ; BAŞKAN SAĞLAM GELİYOR Yıldırım Demirören'in listesinde yer alan Serdal Adalı iddialı açıklamalarda bulundu. Başkan’ın seçim kitapçığının tanıtılacağı yemekte yer bulmak için üyelerin birbirleriyle yarıştıklarını dile getiren Adalı, “Yemekte Başkan’ın yanı sıra, Mübariz Mansimov da hem yönetim, hem de Beşiktaş’ın geleceğine dair önemli açıklamalarda bulunacak. Alışagelmiş yönetim anlayışını değiştireceğiz. Bu konu için listeye girmeden önce, Başkanımız Demirören’den garanti aldık. Ekonomik olarak kulüp tarihinin en güçlü yönetimi geliyor. Artık Beşiktaşlı’nın kafası rahat olacak. 1 Şubat tarihi, Beşiktaş için her açıdan milat olacaktır” dedi. |
MAHMUT ARSLAN ; MURAT AKSU İLE GÜZEL GÜNLER YAŞATACAĞIZ Beşiktaş Kulübü Başkan adayı Murat Aksu'nun listesinde yer alan Arbel A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Mahmut Arslan, ''Aksu ile birlikte Beşiktaş'a çok güzel günler yaşatacağız'' dedi. Aynı zamanda Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB) Koordinasyon Başkanlığı görevini de yürüten işadamı Mahmut Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün uzun yıllardır kongre delegesi olduğunu söyledi. Başkan adayı Murat Aksu'nun kendisine, kulüpte köklü bir değişiklik yapıp Beşiktaş'ı tekrar en iyi yerlere getirmek için ulusal ve uluslararası düzeyde başarı sağlayan Beşiktaşlıları listesinde bir araya getirmek istediğini söyleyerek görev teklifinde bulunduğunu belirten Arslan, ''Bunun üzerine ben de kendisiyle birlikte olmaya karar verdim'' dedi. Karar verirken hiç düşünmediğini ifade eden Arslan, şöyle konuştu: ''Seçilmem halinde ticarette yakaladığım başarıyı Beşiktaş'ta da gerçekleştireceğime inanıyorum. Başkan adayımız Aksu ile birlikte Beşiktaş'a çok güzel günler yaşatacağız. Beşiktaş'ı hem ulusal hem de uluslararası alanda en iyi yerlere getireceğiz. Taraftarlara özledikleri başarıları yaşatmak için elimizden geleni yapacağız.'' |
KONGRE ÜYELERİNE KİTAPÇIK Beşiktaş'ta 31 Ocak tarihinde yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi başkan adaylarından Murat Aksu, kongre üyelerine 'Değişim Şimdi' adlı bir kitapçık gönderdi. Kitapçıkta Aksu, kongre üyelerine ve taraftarlara seslendi. "Yeni Dünya ve Beşiktaş'ta Değişim", "Yeniden Yapılanma", "Spor Yönetimi", "Finansal Yönetim", "Marka Yönetimi", "Sosyal Liderlik ve Yapılanma" gibi bir çok konuya değinilen kitapçıkta, aynı zamanda ayrıntılı bir şema ile sportif, sosyal ve ekonomik alandaki hedefler aktarıldı. "Bize desteğiniz ve inancınız en az bir yönetim dönemi devam edecekse oyunuza talibim" ifadesini kullanan Murat Aksu, şu ifadelere yer verdi: :"Beşiktaş Jimnastik Kulübü, bir asrı aşan tarihi boyunca Türkiye'nin yüzakı olmuştur. Bu büyük güce sahip çıkmak, öncelikle Beşiktaş'ın gerçek sahipleri olan siz kongre üyelerinin vicdani ve asli görevidir. 31 Ocak 2010 tarihinde gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Kongre'de tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini yaşayacağız. Bu dönüm noktasında sizlerin tercihleri Beşiktaş'ın geleceğini şekillendirecektir. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımla birlikte Beşiktaş'ın geleneklerinin ve tarihi boyunca biriktirdiği tüm değerlerinin ışığında, çağımızın modern yönetim ilkelerini benimseyen bir felsefeyle kulübümüzü yönetmeye talibiz. Hayatım boyunca yapamayacağım hiçbir sözü vermedim. Sizlere olan saygım ve Beşiktaşlılığım gereği, seçim sürecinde popülist vaatlerde bulunmadım ve bundan sonra da bulunmayacağım. Benim yönetim anlayışımda hayal ürünü projelere yer olmayacak. Sizlere üç sene, beş sene şampiyonluk sözü veremeyeceğim ama dürüst, çalışkan, özverili bir yönetim anlayışı ve gerçekçi projelerle nasıl başarılı olunacağını ispatlayacağım." BEŞİKTAŞ MADDİ ANLAMDA İFLAS ETMİŞ DURUMDADIR "Bugün Beşiktaş Jimnastik Kulübü maddi anlamda iflas etmiş durumdadır. Mevcut maddi enkazın altından kalkabilmek ve hepimizin en büyük hayali olan dünya standartlarına ulaşmış güçlü bir Beşiktaş Kulübü için, iyimser bir yaklaşımla en az üç yıllık kurumsal bir çalışmanın yanında kararlılık tecrübe ve bilgi birikimi gerekmektedir. Günün teknolojik nimetlerinden öz kaynaklara, Beşiktaş'ın çok değerli markasından büyük taraftar kitlesine, stadyum atılımından sporcu alt yapısına, imkanların en iyi şekilde seferber edilip kullanılması, Beşiktaşımızı hak ettiği yere taşıyacaktır. Dağ gibi birikmiş borçlar ve geleceğe dair gelirlerin temliklerinden doğan finansal sıkıntıların etkilerinden kısa süre içinde kurtulmak mümkün değildir. Bu süreç içinde siz değerli kongre üyelerimizin, taraftarlarımızın sabrı ve desteğinin Beşiktaşımız için hayati bir önemi vardır. Bizlere devredilen bu çok değerli emaneti, daha da ileri taşıyarak çocuklarımıza miras bırakabilmek hepimizin boyun borcudur. Bu tarihi sorumluluğun bilincini aklında ve yüreğinde hisseden tüm Beşiktaşlılara..." |
Demirörenin listesi çok daha güçlüdür... Uzun süredir yorum yazmıyordum forumumuza, ama bu konuda fikirlerimi paylaşmak istedim. hernekadar herkes gibi demirörenden gına geldiysede ortada çok açık bir gerçek var ki oda demirörenin aksuya göre acık ara güçlü bir liste ile seçime giriyor olmasıdır, heleki mevcut yonetimdeki silik isimler dusunulur ise gercekten benim yıllardır gormediğim maddi güçte bir liste bu. mansimovun bir eli alattin aykaç ile bu yonetimde olacak kendisi kongre uyesi olmadığından bizzat aykaç tarafından madden ve manen yonetimde temsil edilecek ayrıca emine sabancı kamışlı, f. curoğlu , serdar adalı , cengiz zülfikaroğlu gibi iş dunyasının cok guclu isimleri yine listedeler. bunun yanında mete düren bilgili doneminde beğenilen bir yoneticiydi ve sımdıde sağlık kurulunun başında olacak. sinan vardar ismide dışardan alt yapı ve izleme komiteleri açısından bence camıa içinde önde gelen isimlerden. erdal acar ismi ise yıllardır yonetimlerimizde eksik olan işin medyatik ismi ve vereceği maddi destek ise cabası, bu isimlere son olarak ta yine erdal acar gibi sayın sebanın adamlarından olan ve camıada da buyuk agırlıgı olan metin keçeli eklendiki bence buda bu yonetime cok buyuk artı puan kazandırdı. mevcut liste aksunun listesine gore cok ama cok daha agır basıyor, hanı insan keşke şu liste başka bi adayın başkanlığında seçime girseydi dedirtiyor. Doğruluk payı vermediğim ama bugun basında gordüğüm üç isim ise inanın seçimin sonucunu direk belirleyecek cinsten. hüsnü özyeğin , cemil kazancı ve yine sebanın prenslerinden bahattin demir. eğer gercekten bu isimlerden en az biride demirörenin listesine girerse yüzyılın yonetim kurulu olur ( baskan hariç ) derneklerin buyuk desteği var suan ydemirorene bakmayın basındakı aksunun favori olduğu soylemlerine, demirören cok daha onde gozukuyor şuan kongre uyeleri arasında, hatta forumdada buyuk bir aksu propogandası olduğunu gözlemliyorum. Şahsi fikrim aksunun listesinin demirörenin listesinin yanına bile yaklaşamayacağı yonundedir. Ve Unutulmamalıdırki, yönetimler en az başkanlar kadar önemlidir, bunun örneğide beşiktaşlılık sevgisinden hiç şüphe etmediğim demirörenin zayıf yonetımlerce yıllardır yanlış yonlendirilerek kulubu getirdiği acı haldir. herşeyden önce Beşiktaşımız için herşeyin hayırlısı olmasını temenni ederim. |
Demirören eğer dediği gibi işi profesyonellere bırakıp duygusal kararlarla klübü batırmaya devam etmezse zaten başından beri ben razıyım buna ama adam beceremiyor kendi sölese de eninde sonunda herkesin işine burnunu sokup kendi lafına getiriyor. Para bende güç bende havalarından asla vazgeçmiyor. Böyle yöneticilik olmaz bu diktatörlükten başka bişey değil demirören eğer sadece kişilerin pozisyonlarını görevlendirmelerini yönetecekse normal bir yönetici gibi eyvallah ama gidip de o kişilerin kararlarına direk etki yapacaksa bu geçmiş senelerde olduğu gibi gene bir hayır gelmez yönetimdeki isimler ne kadar iyi olsa da. |
Demirören konusunda hem fikiriz, ben olayın yönetim tarafına değindim, daha önceki listelerinde hep demirörenin dikta edebileceği silik isimler vardı, şuanki listedeki isimleri öncekiler gibi mümkün değil dikta edebilmesi, hepsi camianın ağır isimleri ayrıca iş dunyasınında. Yoksa dediğim gibi keşke bu isimler başka bi adayın listesinde toplansaydı |
zaten büyük ihtimal seçimi kazanacak demirören ve onunla gelen bir umut kapısı varsa o da senin belirttiğin etmenlere dayanıyor. Bunlar gerçekleşirse gene de Beşiktaş kaybetmemiş olur belki bizim vicdanımız rahat etmez ama profesyonel açıdan bakacak olursak gerçekten sağlam isimler var o listede ve bu isimler de bu işi beceremezse zaten klübün hali içler acısı demektir. Tabi ki Demirören belirttiğimiz sınırları çizerse etrafına koşulu en başta geliyo. |
Ben uzun zaman önce yazmıştım foruma seçimi YD nin alacağını, çünkü kongrede çok adamı var üstelik derneklerde elinde. YD ye değil ama yönetim kurulunu oluşturacak kişilere güveniyorum inşallah onlar YD yi adam ederler.. |
Evet, biz Murat Aksu'nun iyi bir liste yaptığını düşünürken,Demirörenin listesi şekillenmeye başladıkça Demirörenin listesinin çok daha ağır toplardan oluştuğunu görmeye başladık ne yazık ki..Üstüne de Demirörenin kongrede ki ağırlığını hesaba katarsak,Aksunun işi oldukça zor..Allah Yardımcımız olsun.. |
Listesiyle değerlendirilmesi gereken Murat Aksu. Yıldırım Demirören ise yaptıklarıyla değerlendirilmesi gerekir, sırf listesi daha iyi falan demek...komik...He oylar fikri bağımsızlıkla atılırsa, kim kazanırsa kazansın. Ama bu başkan bir şansı daha hak etmiyor. Ayrıca bu nasıl bir seçime hazırlık, 1 haftadan az bir süre kalmış, hâlâ liste hazırlanıyor; peh. Seçime katılımın fazla olmasını diliyorum. |
Anlamadigim listesi nasil daha güclü oluyormus..Ya M.Aksunun listesine bilmiyorsunuz yada biz bilmiyoruz.. Hüsnü Özyegin yönetci olarak Demirörnein listesine girecek..:D..Baskan bile olmak istemiyor.. Ya sizin saydiginiz isimler derneklere yakin olalanlar listesine almis serdar adalı , cengiz zülfikaroğlum gibi..Yarin zaten birlikte görürüz listesi nasil oldugnu.. Benim inandigim M.Aksu bu secime kazanacaktir..he Demirören kazanacaksa hayirlisi neyapalim umarim yönetimdekiler en iysine yaparlar cünkü demirörenden hic birsey beklemiyorum.. |
sayın aksunun lıstesıne bakmıyorsunuz sanırım ama ne oluyor populer ınsanlar oldumu guclu oluyor aksunun lıstesındekı kısıler belkı populer degıl ama konularında uzman kısıler forza aksu |
Bugün Demirören'in yanındakilerin 6 ay sonra isyan edip istifa etmeyeceğini bana birisi garanti edebilir mi? |
Sinan Vardar 3 ay once radyolardan ,tvlerden Yıldırım Demırorene demedıgını bırakmıyordu... şimdi u dönüşü yapıp korumalıgını ustlenıyor.. Levent Erdogan ve Sınan Vardar tÜkürdüklerını afıyetle yalıyorlar bugunlerde neden acaba...? Metin Keceli keza ayni önce ne diyordu: Demirören Beşiktaş tarihinin en kötü başkanıdır. Simdide hooppp bir bakiyorsun listesine girmis neden S.Sebaya inat yapmak icin.. |
Arkadaşlar son 6 yıldır yaşadıklarımızı çok çabuk unutuyoruz gerçekten.. Bu kulübün tarihinde yaşanmayan rezillikler yaşandı ve bunun sorumlusu da sayın Yıldırım Demirören'dir. Şimdi bir kez daha aday olup artık değişik bir yönetim yapacağım demesi, listesine sevimli isimleri alması hiçbir şeyi değiştirmez.. Mali olarak düşünüyorsanız zaten Yıldırım Demirören bu saydıklarınızın hepsinden daha varlıklı ve sengin.. Kulübe de 6 yıldır verdiği rakam ortada.. Bunu inkar etmiyoruz.. Ama şahsen benim beklentim paralı başkan değil.. Zaten oraya gelmeye niyetli adamın belli bir mali gücü veya desteği vardır.. Sokaktan geçen Beşiktaşlıyı oraya koymazlar.. Benim beklediğim yönetim zihniyeti, kalite, iş bitiricilik, vizyon, karizma vs.. Bunların sayın Demirören olmadığını geçen yıllarda gördük zaten.. Şimdi listesine Bill Gates'i alsa ne olur.. Bu saydıklarımın hepsi Murat Aksu da var mı onu göreceğiz, bilemeyiz şimdiden ama şuan Demirören'in karşısında bir tek o var ve şimdiden bile karşılaştırdığımda birçok açıdan Demirören'den çok daha ağır bir insan.. Ama şunu da söyliyeyim hiç istemesem de, çok aşırı bir katılım olmazsa malesef bu kongre gidip yine Yıldırım Demirören'i seçecektir.. Standart dernek oyları her zaman mevcut yönetime gider ki Demirören ailesi'nin camia içinde ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz.. Bunu şurdan da anlayabiliriz zaten: Eğer Demirören yerine mesela Serdar Bilgili herkesin önünde çıkıp eğer seçilemezsem Beşiktaş'a verdiğim paraları ertesi gün isterim deseydi camia ayaklanır adamı tefe koyarlardı.. Bunu Demirören büyük bir yüzsüzlükle yaptı ama kimse ağzını açıp yüksek sesle sesini çıkaramıyor.. Basınımızın önde isimleri ya sessiz kalıyor yada Demirören'i destekliyor.. Takımın son 7 maçta 5 mağlubiyet 2 beraberlik almasını(ki ben böyle bir tabloyu tarihte hiç görmedim), rakiplerimizin primier lig kadroları kurarcasına bizim sezon başında aylarca uğraşıp(yada hiç uğraşamayıp bilemiyoruz) alamadığımız adamları bir çırpıda kadrolarına üstelik kadroları yeterli bizden kat kat iyi iken katmaları, Beşiktaş yazarlarını, spor basınımızı nedense hiç rahatsız etmiyor.. Umarım aklı selim sahibi kongre üyeleri vardır ve onlar ne pahasına olursa olsun gidip oyunu kullanır ve sayın Demirören'e gerekli cevabı verir.. |
Herşey yaşadı ve bitti. Şimdi tek bir gerçek var o da kongre gerçeği. Kongerede kim oyunu neye göre atıyor tek belirleyici olan bu olucak bundan sonra. |
Türkiye`de Saat: 11:18 . |