![]() |
demirören taraftarı değilim ama m. aksuya da pek güvenemiyorum. vaatleri güzel ama bence altını dolduramıyor. şurası bir gerçek ki sene başında topuz ve tabata olayları olmasaydı yahut mustafa denizli iyi giden takımı sürekli kurcalayarak enkaza çevirmeseydi bugün demirörene olan tepkinin yarısı bile olmazdı. demirörenin bu sene 3 büyük hatası var, 1. denizliyi yalvar yakar takımda tutmak (sportif başarısızlık tamamen bununla ilgili) 2. topuz olayında acemice davranarak taraftarı üzmek (transfer başarısızlığı) 3. yıldız sözü verip tabataya değerinin 3-4 katı para vermek (transfer başarısızlığı) bunların yanında özellikle transferde 2 senedir rakiplerden daha başarılıyız. kimse güiza, baros, kewell, bilmemne hikaye anlatmasın, gs 25, fb 40 milyon euro harcayıp 4. ve 5. oldular, kupa alamadılar. keza gs bu sene 20 milyon euro harcadı transfere, caner-jo-santosu almaya kalksa sene sonu bir 20 daha harcayacak. lincoln-nonda-linderoth-g. zana verilen paralar da cabası. bu kadar paraya bir bakıyorsun takımda defans denen bir şey yok. 2 senedir 6 yabancı oyuncu gelip gidiyor. y. demirörenin yaptığı bütün abuk subuk hatalara karşıyım, ama gsnin yaptığı balon göz boyama hareketlerine kapılıp kapılıp orada burada coşan "yeter demirören" cilere 10 kat daha karşıyım. Bence yarın Aksu da kazansa Demirören de kazansa uzun vadede bizim için hayırlı olacaktır. Kısa vadede hayır için belli bir sistemi ve istikrarı olan, oyuncuları yerinde oynatıp her sene Necip gibi 2 oyuncuyu a takıma kazandıran bir teknik adam bulup getirmek lazım. Seneye kimseyi almasak bile bile bizim takımımız gayet güçlü ve genç. Borcu her türlü azaltırız. Asıl o kamuoyu ve hakem desteğine ramen bu sene gs şampiyon olamazsa bakın o bombalar nerelerinde patlıyor. |
Lider olmak ancak o karizmayı o donanıma sahip kişilerce yapılabilecek birşeydir.Sende ki ne vizyon ne ileri görüşlülük bırak liderliği başkanlık yapmaya bile yetmeyecekken birde hatalarımızdan ders aldık (hoş hangi hatalarından ders almışta bu hatalarından dolayı bir daha bunları yapmayacağını söylemiyorken) demek sadece boş bir sözden ibarettir bizler için. Beşiktaşımızın hayrı ise senin gibi beşiktaşlılık değerlerini yerle bir edecek birinden değil sözünün arkasında dimdik duracak kişilerden geçmektedir.. |
Bu ibra olayı Aksuyu bir nebze olsun güçlendirmiş olabilir ama umarım yarınki katılım çok daha yüksek olur ve hakkımızda hayırlısı olur.. |
ibra etmek ne anlama geliyor ? :) |
sanki 3.ye değil de 2.ye seçilcek seçilirse, insanda biraz utanma olur bir dahaki kongreye bunun üye yaptığı işçiler de oy kullanabileceğine göre yarın bu seçilirse beşiktaş bitmiş demektir |
Alıntı:
|
Bu adami daha gormek istemiyorum. |
seni gördükce sinirleniyorum sinirlendikcede midem bulaniyor. senin yalanlarina tokuz biz |
Alıntı:
|
desene işimiz yaş yine... |
yeter artıkkkkkkkkkkkkkkk |
İşte Beşiktaş'ın borcu!!! Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, kulübün mali durumuyla ilgili bilgi verdi. Soğancıoğlu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı açıklamada, kulübün net borç tutarının 149 milyon 570 bin 528 lira olduğunu, ayrıca kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e de 62.9 milyon lira borç bulunduğunu açıkladı. Böylece siyah-beyazlı kulübün toplam borcu da, başkana olan borçla birlikte 212 milyon 470 bin 528 liraya ulaştı. Soğancıoğlu, hem Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., hem de derneğin mali durumuyla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. *** Pardon ama borc gitikce tavana gidiyor..Bakarmisiniz Sampiyon olduk Sampiyonlar ligine katildik ama yinede borc katlaniyor.. Yani: Borcumuz 212,5 milyon ,bunun 63 milyonu şimdiki başkana ayrıca, Tüm gelirlerimiz temlikli, Bugün 42 milyon dolarlık yayın, kira ve maç hasılatı gelirlerimiz temlik altındaymış. Ve halen demirörene destlekleyen var..Bu nasil oluyor :rolleyes: Korkunc ya.. |
Berk Hacıgüzeller in konuşmasında belirttiği mali tablolar zerre kimsenin umrunda değildi. Gittiler, kaldırdılar ellerini, bitirdiler Beşiktaşımı. Beşiktaşımdan birşey bekleyen.. ** eski mali kongrelerde 100% ibra edilirdi, 1 kisi ibra etmese ikna etmek için ugrasilirdi ve ikna edilirdi.... simdi ise bu tablo aslinda bu YK için ne kadar acidir.. ve buna ragmen tribün gibi bu görüntüye sevinen gruplari görmek ne acidir... yazikl oluyor BESIKTASimiza yazik... |
Alıntı:
biz konusmuyoruz,yazisiyoruz.ayrica haklisin dogru oda alahin yarattigi bir varlik,yanliz beni ve benim gibi milyonlarca bjk sevdalisini bunlari söyletmeye ve yazdirmaya mecbur birakan kiside kendisidir.esinin yaninda küfür yeyip,kafasinda yumurta patlatildigi halde böyle inat eden birine dua etki baska birseyler yazmiyoruz.gerci icimdekileri yazmaya kalksam 10saniyede banlanirim |
Alen Markaryan’dan Demirören’e destek Beşiktaş‘ta bugün yapılan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısında Yıldırım Demirören Yönetimi ibra edilirken salonda ilginç detaylar da vardı. Sezon başından beri “Yeter Yıldırım Demirören” diye bağıran Çarşı grubunun lideri Alen Markaryan ve arkadaşları Lütfi Kırdar Kongre Salonu’nda Yıldırım Demirören’i destekleyen delegelerin bulunduğu sol tarafta oturdu. Yönetimin mali ve idari yönden ibrasına yönelik oylamada olumlu oy kullandığı görülen Alen Markaryan ve arkadaşları oylama sonucunu hararetli bir şekilde alkışladı besıktaspostası.com bu olanlara ne denir arkadaslar bu kadarda olmaz artık |
Allah Allah , Orada Oturdu diye İlla " DESTEKLIYOR " Demek mi lazım ? Birileri Dolduruşa gelip yazmış kafasına göre. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alen Demirören i zaten desteklemiyor muydu eskiden beri ? Yani desteklemese de hiç bir zaman ona karşı keskin yorumlarda bulunmadı ki ben çok şaşırmadım açıkçası. Demirören yönetimindeki isimlerle arası daha iyi ayrıca Alen in onları destekleyebilir bize garip gelse de normal aslında. |
lan saçma sapan şeyler yazıp milleti dolduruşa getirmeyin. |
ben artik hic biseye sasirmiyorum nedense, bu kilübun icini yüzsüzler iki yüzlüler, cikarcilar sarmis |
Dogrudur. Ben hic alenden Demiroreni elestiren bi soz duymadim. Hep dedigi sey yonetimin hatalari olabilir. Gerisi yok. Hatasi oldugunu bizde biliyoruz. Zaten forzabesiktas forumu da bu yuzden bi zaman bolundu. |
Metazori olarak destekleyebilir |
arkadaşlar şu unutulmamalıdır ki ibra oylamasında olumlu oy kullanmak mevcut yönetimi desteklemek anlamına gelmez. hepimizin malumu olarak murat aksunun listesinde yer alan faruk pala da yönetimin ibra edilmesinden yanaydı.. olumlu oy kullananlar, ibrayı beşiktaş markası için hassas bi konu olarak değerlendirmiş ve yönetimi destek amaçlı değil beşiktaş adının zedelenmemesi için olumlu oy kullanmış olabilirler. bunun sonucunda gelen hararetli alkış kesinlikle yönetimi tebrik amaçlı değildir. |
o kadar demirörenle olaylar yaşadı ya hiç inandırıcı değil |
bence sende o hatalarla beraber geride kal |
alenin demiröreni destekleyeceğine inanmıyorum.desteklemez de zaten.yalan haberdir bence |
http://resim.haber1903.com/icerik/kongre0.jpg http://resim.haber1903.com/icerik/kongre1.jpg http://resim.haber1903.com/icerik/kongre2.jpg http://resim.haber1903.com/icerik/kongre3.jpg http://resim.haber1903.com/icerik/kongre4.jpg http://resim.haber1903.com/icerik/kongre5.jpg http://resim.haber1903.com/icerik/kongre6.jpg http://resim.haber1903.com/icerik/kongre7.jpg http://resim.haber1903.com/icerik/kongre8.jpg |
Demirörenin listesi hayatta murat aksunun listesinden üstün olamaz.isimleri yeni duydunuz diye adamlar tecrübesiz,işbilmez mi oluyor sanki.araştırın bakın.çok kaliteli bir listesi var murat aksunun.ayrıca demirörenin o kaliteli dediğiniz ünlü menfaatçilerle dolu listesi de 3 aya kalmaz yerle bir olur.bunun örneğini çokca gördük.sadece ve sadece seçim listesidir bu.huylu huyundan vazgeçermi?aksu aday olmasaydı da demirören yine tek başına girseydi yine de değiştim,hatamdan ders aldım diyecekmiydi?Yapmayın arkadaşlar gözünüzü seviym.Bu adamdan başkan maşkan olmaz.Hele bizim gibi köklü bir çınara bu adam yedek listeden bile girecek bir mantığa sahip değil.Bir şeyi zorlamanın bir mantığı yoktur.olmuyosa olmuyodur.Bu adam hep böyle kalacak.Eğer b dönemde seçilirse zaten bu bizim bitişimiz demektir.Borçlar bu 3 yılda rahat ikiye katlanır.yine çok kötü futbol,sıradan isimlere büyük paralar vs.ama bu noktada değişim şart.Allahın emri oldu artık.İnşallah murat aksu başkanlığa seçilir.kongreye katılımdan umutluym şu ana kadar. Bu kadar şans verilen bir başkan ve yaptıkları da ortada.Yaptıkları yapacaklarının garantisi diyelim hatta.Daha da bi şansı hakediyor diyenler? Peki murat aksu bu kadar çabasıyla ve cesaretiyle ondan daha fazla bu şansı haketmiyormu??? |
tesekkurler |
ortamın güzelliğine bakınn yaaa:):):D her yer SİYAH BEYAZ ne kadar hoş:):) fotoğraflar için tesk mehmet:) |
İnanasım yok habere. Yakıştıramam .. |
Arkadaslar bugune kadar seçim ile ilgili konular bu başlık altında toplandı seçim sonuclarıda bu başlıkta toplanacaktır. |
Oy sayımı başladı sanıoyorum hayırlısı olsun |
vira bismillah :) MURAT AKSU BAŞKAN , BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON ! |
Sandıklar tek tek açılıcakmış İlk sandıklardan Yd farklı çıkar çünkü hepsi kongre üye nosuna göre Ramses yani 70-80 yaşında olanlar alayı erdoğan demirörenin arkadaşı. Son sandıklara doğru MA daha fazla oy alır çıkarır sanıyorum ama yeterli olmayacak sanırım. |
İlk sandık açılıyor buradan çıkan sonuç belli :D |
YARIŞI ŞU AN İTİBARİ İLE 546 470 Y.DEMİRÖREN ÖNDE GÖTÜRÜYOR Kaynak : Facebook Beşiktaş Fanpage. |
Türkiye`de Saat: 01:36 . |